Osobni zkusenost s hobbymarketovymi lepidly nemam, ale obecne si nemyslim ze budou vynikat v kvalite tam prodavanych vyrobku. Napriklad mazaci tuky tam prodavane jsou sracky naproste. Zakaznik mi nekolikrat reklamoval loziska, nakonec z nej vylezlo ze "tu vazelinu co jste napsal u nas v OBI nemaji, ale zkousel jsem ty nejlepsi co mi doporucili a loziska porad odchazi. Tim to urcite nebude". Kdyz objednal predepsanou, bylo po problemu
Čím lepit rozklížený a rozlámaný nábytek?
Moderátor: Moderátoři
Osobni zkusenost s hobbymarketovymi lepidly nemam, ale obecne si nemyslim ze budou vynikat v kvalite tam prodavanych vyrobku. Napriklad mazaci tuky tam prodavane jsou sracky naproste. Zakaznik mi nekolikrat reklamoval loziska, nakonec z nej vylezlo ze "tu vazelinu co jste napsal u nas v OBI nemaji, ale zkousel jsem ty nejlepsi co mi doporucili a loziska porad odchazi. Tim to urcite nebude". Kdyz objednal predepsanou, bylo po problemu
No a co se výrobků z bolševika týče a má název UMAxxxxx .
Bylo to část Semtína , kde se vyráběly plastické hmoty a podobné zboží . Od celuloidu a výrobků z něj , přes UMA kart , UMAtex - plošné spoje , plexisklo , člověče už mi jméno po 30 letech vypadlo . Dělal jsem jak na starém umakartu , tak na celuloidu . No a ze zbytků celuloidu se míchalo více jednosložkových lepidel a tmelů . Již nevím zda to byl UMAkit