To to mi pripadá jak za čias totality

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
konosuke

#16 Příspěvek od konosuke »

taková úča je odvolatelná, na to je paragrafů pár, zručný schopný advokát s ní vyjebe a to bez penisu než o přestávce posvačí, začal bych ovšem audienci u ředitele, však vona by zkrotla jak krůta domácí
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
MetalGod

#17 Příspěvek od MetalGod »

Kono, přemejšlej taky - krom Googlu existuje spousta jinejch vyhledávačů, jako Seznam, KačKačGou, Yahoo!, Bing, Jandeks a podobně. Mailovejch služeb je taky hromada. A woknouze taky nemusíš používat, já ho nemám spoustu let a nechybí mi.
Neber si to zle, ale nečekej, že o za Tebe vyřeší jinej, že Tě někdo bude tahat za ručičku.

P. S.: Státních lesů je málo? :D

Křemíče, od čeho jsou ředitelé škol? Páňčélka děti nesmí nutit používat podobný služby!
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce,
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
konosuke

#18 Příspěvek od konosuke »

no počkej, počkej kde říkám že nejsou ? nejsem to já kdo si tu stěžuje, o cizí řešení nestojím taky
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
Kremik

#19 Příspěvek od Kremik »

Možná jo, ale dcera by to viděla jako že ji dělám ve škole zbytečné problémy, takže žádná akce nebude. Abych byl objektivní - ji to nějak nevadí, kdysi už tam účet sama dobrovolně měla, jen popisuju ten princip.
Nebo jiný příklad. Nedávno jsem dostal funkční laserovou tiskárnu i s náhradním tonerem. A důvod? Od Win7 už prý na ni nejsou ovladače.... Nevím, nezkoumal jsem to, ale je-li to tak, je to hnus.
DELONG

#20 Příspěvek od DELONG »

jezevec píše:Za totáče tě sledovali, pokud jsi nějak vyčníval z davu. Kdyby byly tenkrát takové možnosti jako dnes, nemysli si, že by je soudruzi nevyužili. Pokud máš paranoiu ze sledování netu, tak ho prostě nepoužívej. Tenkrát jsi ho taky neměl.
Co tvůj příspěvek, to hořekování nad minulým režimem či podobné kraviny.
Pokud se ti tu nelíbí, odstěhuj se za Kimem.

Ty si to aj tak nepochopil . Melieš si svoje ale hlavne si demokrat v pravom slova zmysle :lol: .
Pripadáš mi presne ako naša vláda :D . No vy máte v CZ asi lepšiu vládu tak sa vám holt lepšie mluví . Ja som žil tiež 15 rokov v bývalom československu teda lepšie povedané v česku . Ale škoda rečí.... len ti poviem jedno boli česi čo boli fakt super a boli aj taký čo by nás utopili. Záver som si urobil sám........

"Co tvůj příspěvek, to hořekování nad minulým režimem či podobné kraviny.
Nechceš tu robiť cenzúru ? Si na to ako stvorený :lol:
Ak si si nevšimol tento príspevok bol napísaný do Nezaraditeľné a to znamená že podľa teba sem nesmie nikto nič napísať lebo ho setreš a pošleš za Kimom ...
Ináč nikoho som neurazil ako niektorý ale asi som porušil nejaké pravidlá tohto fóra len neviem aké .
Aha teraz som si všimol tvoje hviezdičky pod nickom (hlavný moderátor) tak mi je to už jasné.........
tiktak1953

#21 Příspěvek od tiktak1953 »

jezevec v prvom prispevku napisal uplnu pravdu,niet co ku tomu dodat, ako nas za totality sledovali ,a za iny nazor ako bol Vlady Jednej Strany zatvarali!Kto vam co spravi za to co pisete,co mate v PC?Za totality by ste PC nemali,to by kamancovia urobili cenzuru o akej sa vam ani nesniva!Alebo by bol PC podla zasluh,len pre vyvolenych.Mali by ste how-no PC ako v Sev.korei,lebo by to bol podla komancov Kapitalisticky prežitok.
MetalGod

#22 Příspěvek od MetalGod »

DELONG: Nejseš poněkud vztahovačnej? 8O
Když se pořádně podíváš na první stránku topicu, tak zjistíš, že Jezevcova reakce nebyla na Tebe, ale na to, co napsal Konosuke ;).
— Winston Churchill
tiktak1953

#23 Příspěvek od tiktak1953 »

MG ,hadam si to nenapisal mne?!Mne to nemohlo byt,lebo som napisal az teraz prvy prispevok.Ak to nepatrilo mne tak prepač MG.
Vidim ze si teraz dopisal delong,tak to nepatrilo mne,ale vypadalo to tak bez delong.
-------------------------------------------------
Budte radi,ze komancovia nas uz v nicom neomezuju!
Naposledy upravil(a) tiktak1953 dne 04 zář 2016, 21:41, celkem upraveno 2 x.
Bernard

#24 Příspěvek od Bernard »

DELONG<
Nechci se jezevce nějak zastávat (on to ani nepotřebuje), ale na minulý režim v dobrém vzpomínal konosuke, a ten má na to svoje zkušenosti, tak proč ne. Každý jsme prošli nějakou jinou cestou, a dnes gůglujeme všichni. A vyrovnáváme se s tím každý po svém, ne?
Naposledy upravil(a) Bernard dne 04 zář 2016, 21:38, celkem upraveno 1 x.
MetalGod

#25 Příspěvek od MetalGod »

Neboj, Tikťaku, taky jsem koukal, že mezitím přišla Tvoje reakce, tak jsem přidal nick, na nějž reaguju ;).

Jinak - než mi v 89. roce umřel ve věku 60 let děda, pamatuju si, jak pokaždý nadával na bolševiky (nedivím se) a jak byli ostatní nervózní, jak ho věčně upozorňovali na to, že ať nadává potichu, že zdi maj uši, že ho ještě za to zavřou.

Tohle je ta svoboda?!
Dneska mám SPZ upravenou tak, že z červený, modrý a bílý izolačky mám vyrobenou českou vlaječku, kterou je přelepená vlajka EUSSR - párkrát se policajti divili, ale když jsem jim ukázal, že to jde sloupnout, že to nepoškozuje SPZ, neovlivňuje její čitelnost a že je přelepenej pouze symbol, kterej u nás nemá žádnou právní oporu, normálně mě pustili.

Ale pokud to takhle s Eurosojuzem bude pokračovat, za chvíli tady máme totalitu novou.
— Winston Churchill
tiktak1953

#26 Příspěvek od tiktak1953 »

Ale som sa zduril MG!
Bernard ja,mnohi vieme kto sa mal v tom skrv.rezime dobre!Ja by sa to hanbil priznat!Ved tam nebolo nic dobre.Bol som vsade numero uno a nic som s toho nemal.Ti co sa strkali do zatku komancom a mohli byt aj neschopni sa mali dobre!
tiktak1953

#27 Příspěvek od tiktak1953 »

ZAPAMATaJTE si ,ze totalitne staty funguju len (minimalne) za potláčania vsetkych demokratickych prav a slobod,bez prava na spravodlivy sudny proces,co žiaľ ani teraz tomu tak nie je!!!!Je tych vaznych rozdielov velmi vela.
DELONG

#28 Příspěvek od DELONG »

MetalGod píše:DELONG: Nejseš poněkud vztahovačnej? 8O
Když se pořádně podíváš na první stránku topicu, tak zjistíš, že Jezevcova reakce nebyla na Tebe, ale na to, co napsal Konosuke ;).

Tak to som fakt nepochopil o kom písal jezevec myslel som že to patrilo mne. Asi som už prepracovaný :oops:

Tak týmto sa ospravedlńujem "jezevcovi" a beriem to späť a idem si nasypať popol na hlavu... :oops: . .
DELONG

#29 Příspěvek od DELONG »

tiktak1953 píše:Ti co sa strkali do zatku komancom a mohli byt aj neschopni sa mali dobre!

A dnes to platí opačne a x násobne ! Najväčší hlupáci vládnu majú najvätšie platy a vnucujú nám svoje drísty o demokracii.

Hlupák je tak šikovný že vie že nemôže pustiť medzi seba múdrejšieho lebo by ho vytlačil od koryta ale to je už iná politika .
MetalGod

#30 Příspěvek od MetalGod »

tiktak1953 píše:ZAPAMATaJTE si ,ze totalitne staty funguju len (minimalne) za potláčania vsetkych demokratickych prav a slobod,bez prava na spravodlivy sudny proces,co žiaľ ani teraz tomu tak nie je!!!!Je tych vaznych rozdielov velmi vela.

Vysvětluj to někomu, kdo takovej režim bere jako nutný a nevyhnutelný zlo a radši se mu poddá, sedí v koutě, drží hubu a šoupe nohama, aby neměl problémy.
Jestli EUSSR nezmění směr a bude směřovat k totalitnímu režimu, tak až se to stane, skončím, protože mám prořízlou hubu, vlastní vizi svobodnýho národa a hlavně čest, na šibenici podobně jako JUDr. Milada Horáková.

DELONG píše:A dnes to platí opačne a x násobne ! Najväčší hlupáci vládnu majú najvätšie platy a vnucujú nám svoje drísty o demokracii.
Vskutku. Kdepak asi končej nevolitelný politický trosky? V Europosramentu.
— Winston Churchill
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“