Baterie JCB - novy smejd na trhu?
Moderátor: Moderátoři
Baterie JCB - novy smejd na trhu?
Tymto som pouceny - zaradil som to k znackam Duracell a GP - smejdy, ktore vytecu aj ked nie su vybite.
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Jediná firma, který věřím je Renata, ta ale nedělá klasický tužkovky a mikrotužky.
Dřív nebývaly špatné ty žluté z Ikee, ale už jsem nedávno viděl nějaké vytečené, navíc když jsem si je dal na jaře do bezdrátové krysy, tak vydržely podezřele krátce. Asi katování kostů ve švédském podání...
A nejhorší šmejd, který jsem za poslední dobu zkoušel, byly články v červeno-černo-stříbrném designu s velkým nápisem High Quality. Podle štítku snad z Chorvatska?
Ne že bych je kupoval, dostal jsem je od známého, právě chtěl vědět, jaké jsou. Příšerné. Vydržely v kryse asi 14 dní, a za tuto krátkou dobu stačily i trochu vytéct
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Na Ebay ti číňan za menej než tri € pošle plato s 50-timi LR44 včetne poštovného, akú asi superkvalitu môže človek očakávať?
http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0 ... r44&_frs=1
Pravoslav píše:Jaký máš názor na baterie Varta?
Bežné baterie O.K., ale autoakumulátory VARTA už nikdy viac ! Mne v aute (Fiesta) strelil jeden článok po 4 mesiacoch. Hneď som kontroloval nabíjanie auta, všetko OK, čo potvrdil ďalší akumulátor, teraz no-name na rýchlo kúpený v Tescu, ktorý vydržal až do Fiestinej smrti. Medzi tým sa VARTA vydula ešte dvom mojim susedom (Fabia, Renault). Taktiež predavač pri mojej reklamácií nič nenamietal, iba vzdychol a vrátil mi okamžite prachy. Sám priznal, že je s nimi problém. Možno to bolo iba také blbé obdobie pre VARTU, ale aj tak: UŽ NIKDY
U nás jsou také v jednom obchodě k dostání modré články Bateria. Moje zkušenost s nimi je taková, že vytékají velmi ochotně a silně, takže už je nepoužívám. Mám ale pocit, že s tuzemským výrobcem to má společné jen to logo.
Takže jaká značka je ta nej, když zřejmě i zavedené značky se vyrobí u čínských dodavatelů šmejdů všeho druhu?
Ještě z opačného konce: když před velmi dávnými lety přišly do prodeje měřící přístroje Metra PU120, tak jsem si v jejich brněnské prodejně jeden zakoupil a k tomu tři články asi zn. Novell, nebo tak nějak. Tyto baterie vydržely v měřáku bez vytečení neuvěřitelných 8 let. Také nějaké červené monočlánky Varta ze sedmdesátých přežily v tranzistoráku VEF204 (má velmi malou spotřebu) při občasném používání mnoho let a nevytekly.