Funguje zásliková služba GME?
Moderátor: Moderátoři
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
jeden aktuální postřeh z nákupu v GMe. No je to docela divočina – kompletní objednávka proběhla 18.7.2016. Menší část z této objednávky nebyla zrovna k dispozici a systém mi ji oddělil jako předobjednávku ("až součástky budou, bude vyřízena" a to z jejich jedné prodejny). Poslední položka měla být naskladněna až nyní - v 41KT a pak jsem měl být informován o možnosti vyzvednutí (či dle dohody pošta). Místo toho se dozvídám, že již proběhlo storno objednávky kvůli nevyzvednutí (napsáno "do 5-ti dnů" - od objednání ??) ... a to jsem se jich nyní zeptal na aktuální stav té zbylé části objednávky … Nevím, co si o tom mám myslet. Nakopat je! Mají v tom nehorázný bordel.
To mě (už před lety) dohnalo do e-shopu, žádné zlepšení jsem nepozoroval, a po dalším kole osobního dohadování jsem se rozhodl, že k nim už nevlezu.GeorgeB píše:a pokud něco řeším, tak individuálně.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
Hydrawerk píše:termit256 píše:Snad jedine kdybych mel prodejnu za rohem, usetrilo by se na postovnem.
Mám je asi tak půl hodiny cesty tramvají od bytu.
Pul hodiny tam, pul hodiny zpet, ctvrt hodiny handrkovani se s blbem za pultem... Nevyjde lip zustat o hodku dyl v praci a na postovne si v klidu vydelat?