Funguje zásliková služba GME?

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Lukas-Peca
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Lukas-Peca »

Já jsem si v gesu objednával součástky - směska obyčejných odporů a kondíků a pár 7805 a 7812. Některé odpory (úplně základní hodnoty) nebyly skladem, stejně jako 7812. Termín dodání neznámý.

Už to budou dva měsíce.
Hydrawerk

#32 Příspěvek od Hydrawerk »

Zas jim někdo předělal web. http://www.gme.cz/
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Habesan »

Což je vlastně jediná příležitost, kdy se na něj podívám.
Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
gepard

#34 Příspěvek od gepard »

Zdárec,
jeden aktuální postřeh z nákupu v GMe. No je to docela divočina – kompletní objednávka proběhla 18.7.2016. Menší část z této objednávky nebyla zrovna k dispozici a systém mi ji oddělil jako předobjednávku ("až součástky budou, bude vyřízena" a to z jejich jedné prodejny). Poslední položka měla být naskladněna až nyní - v 41KT a pak jsem měl být informován o možnosti vyzvednutí (či dle dohody pošta). Místo toho se dozvídám, že již proběhlo storno objednávky kvůli nevyzvednutí (napsáno "do 5-ti dnů" - od objednání ??) ... a to jsem se jich nyní zeptal na aktuální stav té zbylé části objednávky … Nevím, co si o tom mám myslet. Nakopat je! Mají v tom nehorázný bordel. :zly:
-- Gepard --
termit256

#35 Příspěvek od termit256 »

Ja nemuzu pochopit proc u nich porad objednavate. Mizerny vyber soucastek pochybne kvality, problemy s dodanim apod...

Snad jedine kdybych mel prodejnu za rohem, usetrilo by se na postovnem.
gepard

#36 Příspěvek od gepard »

Elektrosoučástky již objednávám jinde. Tady šlo převážně o drobné nářadí, krimpovací kleště + výměnné čelisti, pár konektorů, krabička, hmatníky na µspínače apod. Poučen, již jsem s nima nadobro skončil.
-- Gepard --
GeorgeB
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od GeorgeB »

Ty jejich nedostupný položky v objednávce se změní na "předobjednávku" a musí se to nějak potvrzovat. Tím jsem s jejich e-shopem skončil a pokud něco řeším, tak individuálně. A jsem spokojený.
Hydrawerk

#38 Příspěvek od Hydrawerk »

termit256 píše:Snad jedine kdybych mel prodejnu za rohem, usetrilo by se na postovnem.

Mám je asi tak půl hodiny cesty tramvají od bytu.
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od Habesan »

GeorgeB píše:a pokud něco řeším, tak individuálně.
To mě (už před lety) dohnalo do e-shopu, žádné zlepšení jsem nepozoroval, a po dalším kole osobního dohadování jsem se rozhodl, že k nim už nevlezu.
Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
GeorgeB
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od GeorgeB »

Individuálně jsem myslel přímou poptávkou na velkoobchod. Ovšem u položek ve větším než kusovém množství. Zatím jsem spokojený.
termit256

#41 Příspěvek od termit256 »

Hydrawerk píše:
termit256 píše:Snad jedine kdybych mel prodejnu za rohem, usetrilo by se na postovnem.

Mám je asi tak půl hodiny cesty tramvají od bytu.

Pul hodiny tam, pul hodiny zpet, ctvrt hodiny handrkovani se s blbem za pultem... Nevyjde lip zustat o hodku dyl v praci a na postovne si v klidu vydelat? :-)
rnbw

#42 Příspěvek od rnbw »

GME je dobre, ked potrebujem rychlo nejaku suciastku, ktoru tam maju. Cestou z prace (alebo v soboru rano) tam zajdem. Ak potrebujem kvalitne elyty alebo nieco objednavat, tak na to su ine obchody...
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“