Antena pro prijem dvb-t2
Moderátor: Moderátoři
- jango737882
Antena pro prijem dvb-t2
http://www.hityshop.cz/tv-antena-sito-v ... _d426.html
http://dvb-t-anteny.heureka.cz/fuba-912b/
Třeba tady.
DVB-T i DVB-T2 jede ve stejném kmitočtovém pásmu, takže rozdíl tam není. A dobře uvažuješ o pouze pasívní anténě, nebude tě trápit problém LTE...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- jango737882
Michal22 píše:Já mám Mikulov asi 60km daleko, z jednoho Logara táhnu dvě televize, vyjma extrémních podmínek (sníh, hustý déšť) nemám žádné problémy.
Třeba tady.
DVB-T i DVB-T2 jede ve stejném kmitočtovém pásmu, takže rozdíl tam není. A dobře uvažuješ o pouze pasívní anténě, nebude tě trápit problém LTE...
LTE mozna ne, i kdyz je tam primo vysilac
Holt Olešnice, to je často i pro odborníka oříšek. Jak které místo....
- jango737882
- jango737882
To neumíš nacpat 3 odpovědi do jednoho příspěvku?RadekB píše:MetalGod píše:Na stařičký sejto, teda se zesíkem 2m pod anténou, chytám TV signál ze vzdušný vzdálenosti 80km. Takže, když z toho zesík vykucháš, příjem budeš mít solidní.
Jak můžeš toto napsat ? Ty znáš Olešnici ? Ja ano.
Krom toho:
RadekB píše:Navic v Olesnici mas jiny problem....
Holt Olešnice, to je často i pro odborníka oříšek
Jak můžeš toto napsat ? Ty znáš Olešnici ? Ja ano.
3x píšeš o hrozným problému, ale doposud jsi nenapsal, jakej to je. Terén? Mlíkárna? Lokální sluneční (a v noci měsíční) bouře? Černá díra? Duchové?
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Odpovidal jsem trem osobam na tri prispevky, takto to bylo jednoduche. Jednoduce veci je treba resit jednoduse, rika se tomu efektivita, chapes ?
Nepisu o zadnym hroznym problemu, chapu, ze cist je pro nekoho problem.
Premyslet take, zvlaste o problematice, o ktere vim kulovy.
Takze jde o problem kolize K40 z vysilace Cernahora a toho sameho kanalu z vysilace Brno Kojal.
A jak jsem psal, zalezi kde se dotycny nachazi. Nekde to neni markantni, jinde je to dost problem, takze se dela jiny, byť vyrazne slabší vysilač J-J
<rejp>Já si to nemyslím, vím to a mám tuhle "diagnózu" dokonce lékařsky několikrát potvrzenou. Není to však žádná výhra, to si nemysli, ne nadarmo se říká, že lidi hloupější jsou v životě šťastnější, neboť je jim hlubší myšlení cizí. A tak si to na chvíli vyměníme, ne? Chci bejt aspoň na malou chvilku nejšťastnějším člověkem na světěTys píše:Si myslis ze jsi tu genius nebo co ?
P. S.: Beno Kojal je ňákej cikán se schopností emitovat rádiový vlny?</rejp>
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill