Špunty do uší
Moderátor: Moderátoři
- Přílohy
-
ARF300.jpg- (5.98 KiB) Staženo 59 x
forbidden píše:Nemá někdo zkušenosti s těmito, nebo podobnýma špuntama? Opravdu může fungovat ten filtr, že propustí vyšší frekvence? Aby to nebyl jen marketingovej žvást. Potřebuju něco, s čím se dá spát a nebude tlačit, omezit chci hlavně nízký kmitočty, mlácení a dupání.
Znám něco podobného, útlum se pohyboval mezi 6 až 16dB dle kmitočtu, bylo to určeno na dlouhodobější použití (8 hodin v kuse). Životnost cca rok, pak se začala rozpadat jedna část plastu.
Co se týče pěnových "špuntů", pozor na to, že jsou určeny na krátkodobé použití, třeba jen 1 hodina. Někteří, co je používali často a dlouhodobě v horkém prostředí měli dost velké problémy se záněty.
AlesALF píše:Ohledně špuntů, vlítni do nejbližší lékárny a tam ti nějaký pěkný nabídnou.
Moje mladá (stará ?) si taky stěžovala, že ji to moje chrápání furt budí a sehnala si nějaký měkký špunty na spaní v místní apatice a už si nestěžuje(na to chrápání)
já jsem pět let trpěl se chrápajícíma spolubydlícíma a ty špunty se prostě nedaj brát na každou noc...
http://www.garteko.cz/chranice-sluchu-28db-50-paru/
Hlavně po nich neboleli uši ani hlava!
-
Radovan_79
Zvukově mě překvapily, krásné, netrčící basy, lehce zvýrazněné a prezenční středy a pohodové výšky. Okolní hluk tlumí skutečně dokonale
- elektrosvit
a sakra, už jsem zas odbočil od špuntů, omluva za OT