Zaky píše:Přesně, důležité je zejména musí se to HACKNOUT, to je totiž úúúplně nejvíííc coooool hláška, kdo nehackuje, jako by snad ani nebyla hlavně
Co mas proti slovu hacknout ve vyznamu neco vylepsit?
Mam radsi pouzit slovo zbastlit zdroj?
Moderátor: Moderátoři
Zaky píše:... je zamčený heslem a bez znalosti hesla si neškrtneš. Hesla jsou ale pro jednotlivé brouky daná, takže pokud heslo někde seženeš, jde to řešit.
Ne, nemám. A v předchozím vlákně cekl, a ještě dost nešťastně, řekl bych.spacewolf píše:Copak nemas rad Arduino vlnu? Jinak jsem v tomhle vlakne o arduinu ani necekl.
:DRadovan_79 píše:háčkování by se mělo přenechat našim babičkám
A odháčkování Guru Járovi
Kremik píše:Myslím, že by nebylo od věci ty hesla k jednotlivým broukům zde na Bastlírně uveřejnit. Neslouźí k ničemu užitečnému, průmysl si je vymyslel jen aby si mastil kapsy.
rnbw píše:Co trepes za nezmysly? Znovu opakujem, ze bez baterie funguje kazdy notebook. Nielen tie, ktore maju 10 rokov, ale aj tie, ktore maju 20, ci 25.
MetalGod píše:Ne, nemám. A v předchozím vlákně cekl, a ještě dost nešťastně, řekl bych.spacewolf píše:Copak nemas rad Arduino vlnu? Jinak jsem v tomhle vlakne o arduinu ani necekl.:DRadovan_79 píše:háčkování by se mělo přenechat našim babičkám
A odháčkování Guru Járovi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
rnbw píše:Co trepes za nezmysly? Znovu opakujem, ze bez baterie funguje kazdy notebook. Nielen tie, ktore maju 10 rokov, ale aj tie, ktore maju 20, ci 25.
Kremik píše:Zaky píše:... je zamčený heslem a bez znalosti hesla si neškrtneš. Hesla jsou ale pro jednotlivé brouky daná, takže pokud heslo někde seženeš, jde to řešit.
Myslím, že by nebylo od věci ty hesla k jednotlivým broukům zde na Bastlírně uveřejnit. Neslouźí k ničemu užitečnému, průmysl si je vymyslel jen aby si mastil kapsy.
Jak má čék vědět, jestli myslíš hackování, nebo háčkování, když nepoužíváš/nechceš používat/neumíš používat diakritiku?spacewolf píše:Prosim je to forum co ma vlakna tak se omezuj jen na tema vlakna. To uz rovnou zacni laterit ze jsem resil spinani laserove diody a dovolil jsem si rict o radu na tomto foru.