nejde zapnout kuchyňská váha
Moderátor: Moderátoři
- JirkaCerny
nejde zapnout kuchyňská váha
Někdy stačí mačkat hodněkrát tlačítko na zapnutí nebo pohnout napájecími kablíky a zapne se. Respektive ona se zapne nakonec vždy. Je to hrozně náhodná chyba a já už nevím co s tím.
Neměl někdo stejný problém a neřešil ho? Ano je mi jasné, že spotřební elektronika a jednodušší a levnější je koupit novou, ale rád bych tomu přišel na kloub. Pořád mi to vrtá hlavou. Bohužel doba kdy jsem si něco uměl v tomto směru vyměnit odešla, protože všude tam jsou smd součástky a na ty si netroufnu.
Přišel jsem jen na to, že když se nechce zapnout nejde do vypínače vůbec napětí. Proto jsem taky měnil napájecí dráty s konektorem pro baterku. I baterku jsem zkoušel jinou.
Pokud by měl někdo nápad co s tím budu rád.
Snad nevadí když vložím přímo odkaz: https://www.patro.cz/produkt/1074819592 ... -vaha-ev-2 takovouto vahou se zabývám.
Ale co jsem párkrát nějakou váhu kuchal, tak tam bývá "černý flusanec", tak tam toho moc opravovat nejde.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- JirkaCerny
- Přílohy
-
P1040263.JPG- (58.1 KiB) Staženo 130 x
-
P1040262.JPG- (57.23 KiB) Staženo 161 x
- JirkaCerny
Zkus to prohlídnout pod lupou.
Nouzové řešení je takové, že tu desku nebudeš moc přitahovat na šroubkách, aby se neprohýbala, případně ji i podložíš (třeba pod tlačítkem Power, aby se deska při stisku mikrospínače neprohla).
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- JirkaCerny
Ta předpokládaná prasklina se bude projevovat i v rozloženém stavu, ale třeba míň často, protože deska má jiné zkroucení než ve složeném stavu.
- JirkaCerny