Notebook HP

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
stepa
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od stepa »

DRAKE píše:Teď když jsem nainstaloval winXP, tak bych potřeboval poradit se zvukem, vůbec mi nejde, stáhnul jsem nějaký ovladače ze strábek HP, ale pořád nic.

kua kam se to dostavame? ja myslel ze to je EB :D ,jestlis to kupoval se softem,jako OS,tak to mas mit vsechno na cedu...ale evidentne ne...pokud ti nejdou ofocialni ovladace od vyrobce,tak ses v prdeli a je to bud na reklamaci,nebo ses levej a instalujes tam blby ovladace

btw,to je takovej problem prihodit k novymu noutu 1-2k a mit to bez starosti? :wink:
DRAKE

#17 Příspěvek od DRAKE »

Pořád mi to píše že tam zvukové zařízení není a už nevim co s tim.
Ježíš na kříži zaplatil za naše hříchy a tím nás osvobodil od věčné smrti. Platí i pro bastliře :-).
stepa
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od stepa »

DRAKE píše:Pořád mi to píše že tam zvukové zařízení není a už nevim co s tim.

tak je asi nejakej HW problem...reklamace,at si s tim poradej oni
DRAKE

#19 Příspěvek od DRAKE »

Ne ne jen to chtělo nainstalovat ovladač pro notebooky z řady 7400....... a je to hotovó!!!!!!!!!!!
Ježíš na kříži zaplatil za naše hříchy a tím nás osvobodil od věčné smrti. Platí i pro bastliře :-).
Cust

#20 Příspěvek od Cust »

vetsinou pomuze, kdyz si stahnes od microsoftu KB888111 (je verze pro SP1 a SP2)
p32

#21 Příspěvek od p32 »

Z mrkvosoftu bych nic nestahoval, pro HP notebooky je dost softwaru na hp.co a cz :roll:
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“