IP adresa zobrazuje heslo
Moderátor: Moderátoři
IP adresa zobrazuje heslo
Vymaž si uložené heslo z prohlížeče a zkus to znovu. Myslím si, že si tvůj prohlížeč jednoduše jméno uživatele a heslo dosadí, čili bez jména uživatele a hesla se tam ani soused nepodívá.
- monterjirka
- Artaban001
dvorak píše:Tady je to foto. Heslo jsem samozřejmě vymazal.
A předtím jsi z prohlížeče to uložené heslo vymazal, jak jsem ti psal?
Monterjirka to vidí stejně: nemusí nutně být na vině router, i když, pravda, ani po regulerním přihlášení by heslo nemělo být vidět...
A, mimochodem: obrazovku nefoť foťákem či mobilem, když stačí stisknout Ctrl+PrtSc, pak otevřeš Malování a stiskneš Ctrl+V. Ořízneš, pojmenuješ a uložíš. A pak s tím už děláš, jako s každým jiným obrázkem.
- Artaban001
dvorak píše:Při zadání mé IP adresy (192.168.1.1) se zobrazí ... Takže pokud to provede můj soused v domě, může bez problému jet na moje připojení.
Blbosť, nemôže. 192.168.1.1 je vnútorná IP, pridelená routerom, je v tvojej sieti. Tam sa z vonka (z internetu) nedá dostať. Iba ak by sa pripojil káblom k tvojmu routeru, a teda by bol v tvojej sieti, ale to nieje. Ak sused zadá do prehliadača 192.168.1.1, buď sa mu nezobrazí nič lebo taká IP v jeho sieti nieje, alebo ak má náhodou rovnaký router (alebo len IP), tak sa mu zobrazí stránka jeho routeru.
Jinak ano, je to ten (ta?) maličká TENDA a mimochodem dlouho trvalo, než jsem ji vůbec zprovoznil. V návodu je totiž uvedena IP adresa 192.168.0.1 a tou jsem se dostal pouze na router a dál už ne. Po změně na těch 192.168.1.1 se to rozběhlo.
dvorak píše:Při zadání mé IP adresy (192.168.1.1) se zobrazí rozhraní mého routeru, ale včetně hesla pro wifi připojení.
No a co? To dělá každý router, když to tak máš nastaveno v prohlížeči. Router jako takový ti ukáže jen přihlašovací obrazovku a opravdová data ukáže až po přihlášení. Když se mrkneš na Seznam do pošty, tak to heslo ti tam nepíše taky ten Seznam, ale tvůj prohlížeč.