Průkaz ZTP
Moderátor: Moderátoři
Průkaz ZTP
Jak je to s průkazem VZP? Potřebuji ho půjčit od své příbuzné, která je v domově pro osoby VZP a zatím se po telefonu netvářili, že mi ho půjčí. Já myslím, že když ji pořebuji někam odvézt autem, tak snad musí mít průkaz VZP u sebe nebo ne?
- jezevec
- Hlavní moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Podle tohoto dotazu spíš chápu, že jej chceš používat bez její přítomnosti.
"Potřebuji ho půjčit od své příbuzné, která je v domově pro osoby VZP a zatím se po telefonu netvářili, že mi ho půjčí."
p32 píše:Je to všechno naprosto správně. Výhody pro dané auto jsou dané na danou kartu ZTP a danou osobu, která v tom autě je. Vše ostatní je nesmysl a podvod.
Ale dnes dostávají průkaz ZTP i osoby, co se táhnou s dvěma taškami nákupu, ale ti, co se taktak hýbou s jednou hůlkou, tak ne.
No jo, já jedu pro manželku, která má ZTP, nemá řidičák, je majitelkou auta, jejím autem pro ni do lázní, kam jsem ji před měsícem odvezl a pak si tedy musím koupit přinejmenším známku desetidenní, nebo se harcovat na moravu po okrskách ?
A kutilmile - nelituju tě
- radioelectrum
Jodr píše:No jo, já jedu pro manželku, která má ZTP, nemá řidičák, je majitelkou auta, jejím autem pro ni do lázní, kam jsem ji před měsícem odvezl a pak si tedy musím koupit přinejmenším známku desetidenní, nebo se harcovat na moravu po okrskách ?
ANO. Stále platí, že úlevy ZTP platí pro vozidlo, kde je držitel ZTP.
- scorpions-cz
Pokud tu manželku do těch lázní taky povezeš,nech si tam vystavit potvrzení ,žes ji tam vezl a taky kdy pro ni pojedeš. Policajti to akceptujou. Vlastní zkušenost.
scorpions-cz píše:Pokud tu manželku do těch lázní taky povezeš,nech si tam vystavit potvrzení ,žes ji tam vezl a taky kdy pro ni pojedeš. Policajti to akceptujou. Vlastní zkušenost.
Díky, už se stalo, po doptání v recepci v lázních jsem dostal tutéž informaci.
A kutilmile - nelituju tě