DIGI TV - instalacia

Poruchy, opravy, tipy, triky, servisní menu

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
jave

Re: re:

#16 Příspěvek od jave »

durkovic píše:Tak dakujem vsetkym za odpovede.

Nakoniec sa mi to podarilo nastavit.Myslel som ze to bude stacit nasadit na stenu priblizne nastavit a je to.

hrubý omyl je to ako keby som chytal laserový luc ktory musi byt presne odrazeny na stred hlavice.

tak dakujem za odpovede.

Mas li ten intelsat1002, tak si udelej i ten thor. Jinak pustili verzi firmware na konci 06 a zacal chodit i teletext na nekterych programech
RadekB

#17 Příspěvek od RadekB »

TXT s firmwarem s nejvetsi pravdepodobnosti nesouvisi, sel i pred aktualizaci. Jedine co jsem si vsimnul ze pri pocatecnim nastaveni pribyly nejake jazykove verze.
Jinak kodovani vypadava porad stejne snad i casteji, vcera zase 20lidi ze Nemaji opravneni blabla. To jse sluzba uplne na h...o
jave

#18 Příspěvek od jave »

RadekB píše:TXT s firmwarem s nejvetsi pravdepodobnosti nesouvisi, sel i pred aktualizaci. Jedine co jsem si vsimnul ze pri pocatecnim nastaveni pribyly nejake jazykove verze.
Jinak kodovani vypadava porad stejne snad i casteji, vcera zase 20lidi ze Nemaji opravneni blabla. To jse sluzba uplne na h...o

Vsechno bude o vetrani. Prijimac jsem podlozil ze spodu aby byl ve vysce a vetral a ani jeden problem uz 14 dnu
RadekB

#19 Příspěvek od RadekB »

jave píše:
RadekB píše:TXT s firmwarem s nejvetsi pravdepodobnosti nesouvisi, sel i pred aktualizaci. Jedine co jsem si vsimnul ze pri pocatecnim nastaveni pribyly nejake jazykove verze.

Vsechno bude o vetrani. Prijimac jsem podlozil ze spodu aby byl ve vysce a vetral a ani jeden problem uz 14 dnu

O vetrani ???
Vis, delam satelitni techniku uz 10let, ale takovej ksindl s tolika vypadky jako je DIGITV jsem jeste nevidel. Prdlajs vetrani, bordel v DIGI.
Leda ze by se ty opravneni z te karty odvetraly samy.
jave

#21 Příspěvek od jave »

RadekB píše:
jave píše:

O vetrani ???
Vis, delam satelitni techniku uz 10let, ale takovej ksindl s tolika vypadky jako je DIGITV jsem jeste nevidel. Prdlajs vetrani, bordel v DIGI.
Leda ze by se ty opravneni z te karty odvetraly samy.

Tak to zkus. Proc to neblbne lidem co to nemaji ve skrince nebo TV stolku. Proc to nejvice dela tem, kterym se to hreje. 10 let tento Humax tezko montujes a tak si to nejdriv over. Kazdy komu se prijimac v oblasti karty moc nehreje dostal vypadky na minimum. Nerikam na nulu, ale na minimum.
jave

#23 Příspěvek od jave »

kondik píše:To nebude teplotou, to je len nahoda ze ty si ho vypodlozil a zrazu ti ako tak chodi. Ta teplota v okoli kariet (co pises) - ja mam v primaci karty dve a ked ich vytiahnem tak su horuce a vypadky nikdy nemavam. (to ale nevravim o digiTV, ja mam karty ine).
S tymy vypadkami koli teplote s tebou nesuhlasim, to zahrievanie je bezna pracovna teplota.

Samozrejme mas pravdu a souhlasim s tebou, ale ne u takoveho kramu jako je Humax od digi. Namontoval jsem jich asi 60 ks a casem jsme vysledovali, ze pokud neni prijimac v uzavrenem prostoru, tak to mrzne o poznani mene. No a zatim mam cca desitku lidi co pod nozicky dali jeste vicka od PET lahvi a opravdu jim to temer nedela. Ten prijimac je proste sunt. Ale nehadam se s tebou. Jen konstatuji co ukazala praxe a nekolika mesicni zkouseni.
RadekB

#24 Příspěvek od RadekB »

jave píše:Samozrejme mas pravdu a souhlasim s tebou, ale ne u takoveho kramu jako je Humax od digi. Namontoval jsem jich asi 60 ks a casem jsme vysledovali, ze pokud neni prijimac v uzavrenem prostoru, tak to mrzne o poznani mene. No a zatim mam cca desitku lidi co pod nozicky dali jeste vicka od PET lahvi a opravdu jim to temer nedela. Ten prijimac je proste sunt. Ale nehadam se s tebou. Jen konstatuji co ukazala praxe a nekolika mesicni zkouseni.

Ten prijimac neni sunt, aspon ne tak velkej.
Mam vypozorovane (cca 170 instalaci) ze nejvic problem je s kartami
013824
013826
013833

Humaxy byly kaminka vzdy, ale zadne zasadni problemy s nimi nebyly. Mam H5500, v nem tri karty, dva moduly, topi jako krava ale za by vypadaval CL, SL nebo UPC to nevim.
andre

#25 Příspěvek od andre »

Nevíte někdo prosím jestli přes RS232 u Humaxe lze dostat do PC info o síle a kvalitě signálu (tak jak je ukazuje na televizi)?
Odpovědět

Zpět na „DVD, VHS, SAT “