Použití kondenzátoru SU Panasonic
Moderátor: Moderátoři
Použití kondenzátoru SU Panasonic
Vždy jsem používal klasický ellyty nebo low esr, podle potřeb, teď jsem narazil na tenhle typ
http://eu.mouser.com/ProductDetail/Pana ... Kj4g%3d%3d
nikdy jsem to nepotřeboval, ale co je tohle za typy? kam se hodí ?
je to do spínaných zdrojů ?
Panasonic řada SU
děkuji za rady
Bipolární konedenzátory se obecně dávají tam, kde není zaručena polarizace , takže třeba do cesty střídavého signálu.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- weed_smoker
BTW.Na střední pásma postačej klasický zářivkáče,rozběháče a bedýnky TESLA se zasklenejma vývodama ,takový ty 5uF,10uF,16uF.Průser u tý docela kvalitní a ověřený trojitý vyhybky z AR je s basama,tam je dobrý mít kvalitní kond(y) s velkou kapacitou (asi 68 a 33uF ve schématu s neznačenou polaritou kondů).Bipolární elyty jsou dobrý spíš na vstup,aby přes ně neteklo moc proudu.Opakovaně jsem kvalitnim zesilovačem a návštěvou si nechal bipoláry vyvařit v bednách od starý věže(repráky OK) a MKT v bednách sloužej i s vejškáčema dodnes.
Dobrej a silnej zesík má rozkmit přes 100V na plnej ceres.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...