Genius slimstar R610-ruším všechny pokusy marné
Moderátor: Moderátoři
Genius slimstar R610-ruším všechny pokusy marné
-
Radovan_79
-
Radovan_79
Mám bezdrátovou myš a nemusel jsem nic instalovat, zapíchl jsem do USB přijímač, zapnul myš a OS chvíli něco dělal a pak to začalo fungovat.
http://download.geniusnet.com/2011/KB/S ... l_V1.0.pdf
Vrazis (nabite!) baterie do klavesnice a mysi, prijimac pripojis k PC. Stlacis na nom "connect" a LED zacne blikat. Potom stlacit "connect" na klavesnici a mysi.
-
Radovan_79
Podotýkám, že se nic "nepáruje", nejsou na to na myši ani klávesnici žádná tlačítka, pouze myš má vypínač (ON/OFF) snad pro šetření baterie. Nikdeš nesvítí žádné kontrolky, jen na myši LEDka snímače a na klávesnici při zmáčknutí jakékoli "LOCK" klávesy se na okamžik rozsvítí červená kontrolka pod klávesou PgDn jako zapnutí, při opětovném stisku tato kontrolky rychle zabliká jako vypnutí.
Nic jiného nemám, co bych k tomu setu napsal.
starecd píše:Je to staré, dostal jsem to. Bohužel přijímač funguje na myš(připojí se, ale nerozsvítí ani žádná šipka na monitoru)na klávesnici ne. Připojené to je protože když tam hodím klasickou myš a klávesnici musím to buď vypnout nebo restartovat.
Toto som vobec nepochopil... Aka sipka?
Z pohladu OS je to standardne USB HID zariadenie, ktore podporuju vsetky Windows uz najmenej 18 rokov.