Ventilátor Vents 125 MA- jak funguje otočení žaluzií?
Moderátor: Moderátoři
Ventilátor Vents 125 MA- jak funguje otočení žaluzií?
Na záchodě byl hlučný, drnčel. Když jsem jej odšrouboval ze stropu, vyteklo z roury trochu vody. To by mohla být příčina toho, proč je hlučný. I když přímo na motoru nebylo nic vidět. A když jsem jej zkoušel na stole, tak byl tichý.
Každopádně jsem během krátké zkoušky nezaznamenal, že by se lamely otevřely. Myslel jsem že ta hnědá kostka je elektromagnet. Ale teď zjišťuji (po rozebrání kostky, kdy samozřejmě upadly všechny packy, asi to schválně dělají z lámavého plastu), že to bude fungovat na principu kapalinového termostatu. Zkoumal to někdo někdy? Za jak dlouho by mělo dojít k vysunutí ovládacího pístku, a tím k otevření žaluzií?
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Pokusím se jej rozebrat. Pokud to rozumně nepůjde, stavím se v Karsu pro nový.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- Artaban001
V té kostce jsou navíc docela očazené kontakty, tak možná vůbec nefungovala. Ale uvidím, jestli se mi podaří rozborka a něco vymyslím s ložisky. Pokud ne, tak stejně půjdu pro nový.
- Artaban001