Co to je s Googlem
Moderátor: Moderátoři
Co to je s Googlem
Co to je, zase se zhroutil Google a nebo mám nějakou havěť v PC? Odpoledne bylo ještě vše OK.
Díky
Jirka
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Celeron píše:Nevím co se to děje ale mám upřesnení, nechodí mi odkazy na soubory v formátu PDF.... Ale PDF na disku mě prohlížet jdou...
V tom případě Reader zřejmě nakoplej není.
Mrkni se do správce doplňků prohlížeče, jestli nemáš zakázaný PDF Viewer plugin (jakýkoli, nezáleží na tom, zda Adobe nebo PDF X-change). Tohle se stává častěji po aktualizaci prohlížeče.
Příspěvky o malware, jakkoli by na nich něco mohlo být, jsem oddělil do samostatného vlákna
- serviceman
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Vyhoď to do pryč a nainstaluj si Foxit.
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
forbidden píše:Nepotvrzuji.Používám to asi od verze 3.0, aktuálně mi to běží na všech domácích a na asi 150 pracovních o který se starám a nikde žádnej problém nemám. Momentálně většinou verze 11 a DC. Je to pěknej moloch a spousty funkcí nepotřebuju, ale funguje a 100 % kompatibilitu třeba s interaktivníma PDF má pouze Reader.
Trojka už byla na W98 né?
Netušíš, co to mohlo být, že se po asi 3 letech po instalaci R11 sekla podpora pro všechny prohlížeče?
Jinak léta jsem používal ofiko Acrobat 6 Pro a žádnej problém. Bohužel v poslední době na něm přestalo spousta PDF chodit. Taky je asi 12 let starej...
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Být tebou, tak odinstaluju vše od Adobe, vyčistím registry a i adresáře, kam Adobe ukládá data a pracovní soubory. Nakonec projet CCleanerem, vím, že na něj pár lidí nadává, ale já na něj, ve svých rukou, nedám dopustit. Dokonce jsem si jej po mnoha letech používání zdarma i koupil. Pak reinstall, ale Reader 6 bych už určitě nedával. Minimálně verzi 9.