Vypnutí disku

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
dobrman

#31 Příspěvek od dobrman »

pokud to používá jen jednou týdně
Krakis píše:Ahoj , chtěl bych jeden z interních disků vypínat,jelikož ho používám jen jednou týdně na zálohy.....

tak třeba na inkrementální zálohu by to nemělo zas až tak vadit.

Mám ext. 2,5" taky na USB 2 a dá se to. Dělám na to týdení zálohy účetnictví (Tichý/Ježek)....
Achab

#32 Příspěvek od Achab »

Zálohuju jednorázově podle potřeby, důležitá data co nejdřív plus běžná záloha jednou za měsíc až dva. Externí disk USB2 na toto použití bez problémů stačí.
Krakis

#33 Příspěvek od Krakis »

Mám ext. 2,5" taky na USB 2 a dá se to. Dělám na to týdení zálohy účetnictví (Tichý/Ježek)....[/quote]

Ale já dělám zálohy videí a mraky fotek ve velkým rozlišení.Leda tak přes USB-C nebo 3.1 , ale to už máš ty krabičky přes litr.Raději si počkám a ušetřím na nějaký ten externí disk.Jinak díky chlapi.
Celeron

#34 Příspěvek od Celeron »

No právě, jde o to, co si člověk představuje pod pojmem zálohování. Jestli pár desítek mega účetnictví a nebo fůra videí či celej disk.
Mě ty líný USB provizória tak namíchly, že jsem koupil zde prezentovaný eSata panel a z 3,5" SATA 1TB udělal zálohovku tak, že jsem ji zespodu celou zakryl plastem z bezpečnostní tabulky proti případnýmu zkratu. Optimální nejlevnější a nejrychlejší řešení pro desktop.
Ovšem pro NTB nepoužitelný. Sice existuje PCIMCIA karta s 2x SATA ale kterej NTB má slot na tuhle kartu a navíc problém kde vzít 12/5V pro 3,5" a nebo 5V pro 2,5".
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“