37LG5030, sama přepíná vstupy

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Elektronik55

37LG5030, sama přepíná vstupy

#1 Příspěvek od Elektronik55 »

TV 37LG5030 , sama v noci zapíná , sama přepíná vstupy . Majitel kvůli této závadě koupil novou TV !!!
Závada lokalizována v DO , který byl uvnitř tak "zasrán", jakoby ho někdo ponořil do "sladkého vína" !!
Mastnou a lepkavou hmotu jsem musel umýt nadvakrát saponátem na "Restaurační sklo" , které nedělá "MAPY".
Funkce DO je nyní naprosto v pořádku .
Vladimír
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Habesan »

Jestli nezkusili ten zlobící DO odnést do jiné místnosti a pro jistotu z něj vyndat baterky, jako že nezkusili, tak to souvislost má.
Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
Elektronik55

#4 Příspěvek od Elektronik55 »

Ale má to spoločné !!! Nemalo by to spoločné , keby ten oný dialkový ovladač nebol na stolke namerený na TV , tak ako ho mal ten uživatel .
Důfam , že jsem Slovenčinu moc neprekokotil , bol som na "vojenčine" v TRNAVE a hovoril som celkom slušne po slovenski(y) , ale to bolo v minulom storočí . Tak sa neondi .

Ahoj .
Vladimír
Elektronik55

#5 Příspěvek od Elektronik55 »

Doufám , že jsi se neurazil , to víš HOSTÍNSKÝ ! Pokud ano , tak se omlouvám .
Vladimír
zvaty

#7 Příspěvek od zvaty »

Odpoj lokální klávesnicí, a nápis jestli se něco změnilo.
Elektronik55

#8 Příspěvek od Elektronik55 »

Televizor je naprosto v pořádku ! Závada byla čistě v DO .
Majitele nenapadlo vyndat baterie , nebo alespoň odnést DO do jiné místnosti .
Vladimír
mi-ro

#9 Příspěvek od mi-ro »

Nj, uvidíme, to ukáže čas. Takových výkřiků už tady bylo a někteří i později přiznali, že už zase nee. Jiní se raději ani neozvali. PS to lepkavé víno není lepkavé víno ale sajrajt, který se běžně v některých DO objevuje. Ten ale nikdy nebyl příčinou svodu a spuštění fce.
..to bude jen ňákej odpůrek
Heno

#11 Příspěvek od Heno »

Bolo ich veľa
Elektronik55

#12 Příspěvek od Elektronik55 »

Dnes je to 14 dní a zatím vše OK . Dákáčů jsem čistil a opravoval nespočet , ale takhle "zaneřáděný" ze všech stran , deska, tlačítka, spodní a horní kryt zevnitř ještě ne . Škoda, že jsem to nenafotil !
Majitel TV se dnes přiznal, že závada se projevila od té doby, co se "Ožral" a rozlil nějakej "chlast" po stole a na ovladače ! Potom musel každý večer před spaním vytahovat "šňůru" ze zásuvky, jelikož se mu vždy do rána sama zapla . Nejvíce ho rozčilovalo , že během sledování TV mu nepravidelně naskakovala funkce "MENU" a následně volba vstupu (dle jeho rčení) .
Mě se tato závada neprojevila ani jednou , jelikož jsem ještě před prvním zapnutím TV ošetřil to DO .
Chci věřit tomu, že to bylo jen tím DO , ale "čas" to ukáže, zatím to je 14 dní a honím jí každý den !

Jinak na opravy DO se mě osvědčila tato známá "souprava".
Přílohy
souprava na opravu DO.jpg
(107.31 KiB) Staženo 194 x
Vladimír
Elektronik55

#13 Příspěvek od Elektronik55 »

Tak Pánové "kondik a Heno" , děkuji Vám za příspěvky .
Toto "fórum" je mj. o vzájemné pomoci, o poznatcích , radách, zkušenostech , řešení při opravách, úpravách , návrzích el. zapojení, ale i prodeji a koupi mezi UŽIVATELI ELEKTROBASTLÍRNY !
Pánové , mějte na paměti , že uvádět zde nepravdivé, smyšlené "poznatky"je minimálně neslušné a nemorální , proto si vyhrazuji "právo" na pravdivé informace, kterých se držím .
Vladimír
mi-ro

#14 Příspěvek od mi-ro »

Třeba jsi měl kliku, vyjímka potvrzující pravidlo. Nevím jak to hostinský dlouho trpěl, jen mě nejde do hlavy, že by v takovém ovladači vydržely baterky déle než pár dní.
..to bude jen ňákej odpůrek
Elektronik55

#15 Příspěvek od Elektronik55 »

mi - ro , máš v tom trochu guláš , ten Hostínský jsem Já ! Čti pozorně .
Majitel přivezl TV s DO již bez baterek , to již provozoval novou TV .
Podívej se na můj profil , Hostínského jsem začal provozovat až po koupi baráku , kde již hospoda byla . Rekonstrukce stála moc peněz a ještě jsem musel mít "garanta", jelikož "Hostinská činnost" neměla a nemá nic společného s mojí profesí , ale to sem nepatří .

Řemeslu , profesi a koníčku jsem zůstal věren ! 40 let praxe v oboru není k zahození , nevím proč to sem píši , není to důležité ! Dám si příště míň piv !
Vladimír
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“