37LG5030, sama přepíná vstupy
Moderátor: Moderátoři
- Elektronik55
37LG5030, sama přepíná vstupy
Závada lokalizována v DO , který byl uvnitř tak "zasrán", jakoby ho někdo ponořil do "sladkého vína" !!
Mastnou a lepkavou hmotu jsem musel umýt nadvakrát saponátem na "Restaurační sklo" , které nedělá "MAPY".
Funkce DO je nyní naprosto v pořádku .
- Elektronik55
Důfam , že jsem Slovenčinu moc neprekokotil , bol som na "vojenčine" v TRNAVE a hovoril som celkom slušne po slovenski(y) , ale to bolo v minulom storočí . Tak sa neondi .
Ahoj .
- Elektronik55
- Elektronik55
- Elektronik55
Majitel TV se dnes přiznal, že závada se projevila od té doby, co se "Ožral" a rozlil nějakej "chlast" po stole a na ovladače ! Potom musel každý večer před spaním vytahovat "šňůru" ze zásuvky, jelikož se mu vždy do rána sama zapla . Nejvíce ho rozčilovalo , že během sledování TV mu nepravidelně naskakovala funkce "MENU" a následně volba vstupu (dle jeho rčení) .
Mě se tato závada neprojevila ani jednou , jelikož jsem ještě před prvním zapnutím TV ošetřil to DO .
Chci věřit tomu, že to bylo jen tím DO , ale "čas" to ukáže, zatím to je 14 dní a honím jí každý den !
Jinak na opravy DO se mě osvědčila tato známá "souprava".
- Přílohy
-
souprava na opravu DO.jpg- (107.31 KiB) Staženo 194 x
- Elektronik55
Toto "fórum" je mj. o vzájemné pomoci, o poznatcích , radách, zkušenostech , řešení při opravách, úpravách , návrzích el. zapojení, ale i prodeji a koupi mezi UŽIVATELI ELEKTROBASTLÍRNY !
Pánové , mějte na paměti , že uvádět zde nepravdivé, smyšlené "poznatky"je minimálně neslušné a nemorální , proto si vyhrazuji "právo" na pravdivé informace, kterých se držím .
- Elektronik55
Majitel přivezl TV s DO již bez baterek , to již provozoval novou TV .
Podívej se na můj profil , Hostínského jsem začal provozovat až po koupi baráku , kde již hospoda byla . Rekonstrukce stála moc peněz a ještě jsem musel mít "garanta", jelikož "Hostinská činnost" neměla a nemá nic společného s mojí profesí , ale to sem nepatří .
Řemeslu , profesi a koníčku jsem zůstal věren ! 40 let praxe v oboru není k zahození , nevím proč to sem píši , není to důležité ! Dám si příště míň piv !