Zesik Sony TA F 170 , integráče v autoradiích : zvuk?
Moderátor: Moderátoři
Zesik Sony TA F 170 , integráče v autoradiích : zvuk?
Mám ho a zdá se mi, že má takový kovovější zvuk. Je tam něco k vylepšení?
A druhá otázka, jak hodnotíte zvuk čtyřnásobných integráčů používaných v autoradiích?
Pamatuju si, že už pár lidí si stěžovalo na "plechový" zvuk zesilovačů, ve kterých byly osazeny Mitsubishi M5218AL a pracovaly s vyšší úrovní signálu.
Jestli máš možnost, zkus je vyměnit za NJM4580LD, možná Ti to tak bude vyhovovat víc. Pár věcí tam ještě je, ale jak jsem psal výše - dobré přístrojové vybavení a zkušenosti, což u Tebe asi nebude - jinak by jsi sám zkoušel, měřil a poslouchal, ne se vyptával tady.
Čtyřkanálovým IO do autorádií /třeba TDA8560Q/ já říkám "předžvýkané polotovary" - je to to nejjednodušší, co může být. Připojíš vstupy, výstupy, napájení, max. tak ještě blokování a hotovo, nic se s tím nedá dělat. Má to napevno nastavený zisk, kompenzace, všechno - IO pro použití tak akorát v těch rádiích, kde je potřeba maximální jednoduchost, dobré ochrany, jakžtakž účinnost a přiměřený zvuk. Mívá to nastaveno dost nízké klidové proudy právě kvůli účinnosti, takže na vršcích je to s barvou zvuku trochu horší. Spoléhá se na to, že u autorádia nebude nikdo bazírovat po skutečném HiFi a zkreslení řádu setin procenta, to ani omylem...
Většinou už bývají interně zapojeny jako čtyři můstky, takže jejich výkon už dále zvyšovat nelze.
Některé typy těchto IO jsou schopny pracovat i do zátěží 2ohmy na kanál, takže při použití dvoucívkových reproduktorů s cívkami 2x4, nebo i 2x2 z těch IO lze dostat naprosté maximum, čeho jsou schopny. To maximum leží někde u hranice 160W /tedy 4x40W do 2R/, ale už při dost vysokém zkreslení, se zhoršenou účinností a nutností intenzívního chlazení. 160W sinusového výkonu představuje nějakých 60-80W odpadního tepla a to už není sranda. I proudové odběry z toho vyplývající jsou značné, 20A běžně.
Potkával jsem tyto čtyřkanálové IO v mnoha subech do auta té nižší třídy, kde právě pracovaly do dvou 10" dvoucívkových reproduktorů. Nehrálo to úplně špatně, ale byly tam potíže s odrušením od alternátoru, všelijakých motorků, v jednom případě posílala do palubní sítě slušné rušení palivová pumpa.
Subwoofery, které měly "plnokrevné" zesilovače s měniči se chovaly a hlavně hrály úplně jinak.
K čemu to potřebuješ? Záleží hodně na účelu, který to má plnit..
Já to neřeším na úrovni ladění součástek podle měřáků , ale podle kombinace komponentů,ladění beden a tak. A celkem jsem schopen se uspokojit i zvukem integráčů z autoradií, třeba do dílny nebo do kuchyně.
Jeden, původně rozjebaný exemplář mám daný dokupy taky, nijak zásadně neupravovaný - však proč taky. Vždyť už jen osazení konců je naprosto excelentní a předek včetně phono preampu je taky špica.
Šestková řada se zvukem od sedmiček už moc neliší, šestky mají jen menší výkon, ale THD furt v pár tisícinách obdobně, jako devítková řada PMA od Denonů. Je to fakt výborný zesilovač.
Pioneer měl vlastní vývojové oddělení pro měniče své konstrukce beden, ostatně podobný vývoj měla i Matsushita, resp. divize Technics.
Pravdou ale je, že převážná většina HiFi měničů, vyráběných léta letoucí, ještě za bolševika a za polského Pinocheta v Polsku v Unitře, byly tu více, tu méně povedené pajcy měničů Pioneer.
Bedny Technics - kromě vysoce atraktivního vzhledu - bohužel hrály dobře pouze se zesilovači a receivery téže firmy.
Pokud se k Technics zesilovačům připojily jakékoli jiné soustavy, zvuk byl nevýrazný, nemastný, neslaný, bez výšek a vyšších středů.
Mělo to důvod, je nabíledni.
Čistě obchodní - tento náš zesilovač Technics bude mít dodrženy všechny vlastnosti, technické parametry a jeho zvuk se Vám bude líbit POUZE A JEN se soustavami námi navrženými a vyrobenými.
Jeden čas to takto praktikovala i divize Panasonic u větších přenosných kombinací s odnímatelnými budkami, nebo i starší kompaktní midivěže Panasonic, ještě bez CD changerů.