tak jsem jen chtěl pochlubit, že se mi povedlo z Vishay.com vyžebrat 10 ks IGBT „cihel“ VS-GP400TD60S (600V/400A) jako vzorky zdarma
Někdo má s tímto také zkušenosti??
Moderátor: Moderátoři
perwin píše:tak jsem jen chtěl pochlubit, že se mi povedlo z Vishay.com vyžebrat 10 ks IGBT „cihel“ VS-GP400TD60S (600V/400A) jako vzorky zdarmajá jsem si vymyslel fiktivní firmu i název projektu s datem uvedení do výroby
tak trochu jsem čekal, že to zamítnou... a on přišel mejl že to už odesílají pomocí UPS... tak snad z toho ještě nebude průser (když Vishay sídlí hnedka vedle v Německu...
Kvicala_r píše:Jo, většina firem se pak ozývá a dopátrává detaily projektu. Jsem tak v kontaktu s několika firmama a přesně tohle byl důvod, proč maxim přestal posílat vzorky fyzickým osobám. Pokračuj s takovým vychcánkovstvím a dotáhnete to do stavu, že ani seriozní firmě nic nepošlou.
Jak by se Ti líbilo, kdyby s tebou tak někdo vyjebával? Asi napíšu Dominikovi O. z Vishaye...
Kvicala_r píše:Jedna věc je slušně požádat o vzorky a taky tuto možnost občas využívám.
Jiná varianta je vytvářet fiktivní firmy s objemy výroby a ještě se takovým přístupem chlubit na webu.
Někdo posílá vzorky celkem bez potíží. S někým dohodnout zaslání je navázáno na detailní komunikaci a dostat i tři kusy je problém, byť ta součástka drahá není - jen její dostupnost je problematická.