Provoz fóra

❓ Připomínky a dotazy pro administrátory a moderátory. Zde řešte problémy s přihlášením či heslem, můžete navrhnout otevření nové rubriky v diskuzním fóru či napsat případné připomínky k portálu nebo diskuzi.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
termit256

#406 Příspěvek od termit256 »

Presne tak, tohle je opravdu blbost nejvyssiho zrna. Bez otravneho rozklikavani zabalenych prispevku ktere bych jinak jen prolit ocima, vubec neni patrne o cem je vlastne ve vlaknu rec.
Standa99

#407 Příspěvek od Standa99 »

Každá rádoby funkcionalita navíc, znamená další potencionální díru, vždyť PHP fóra jsou jak ementál. O CZFree se roky nikdo nestará a je to tam samý spam viz. obrázek. Tady to dá taky hromadu práce, aby to vypadalo, jak to vypadá.

P.S. To že tady z toho dělají žumpu jedni a ti samí, tak by šlo vyřešit daleko jednodušeji, razantněji.
Přílohy
czfree.jpg
(154.03 KiB) Staženo 147 x
.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA :D
Zmije

#408 Příspěvek od Zmije »

PotPalo píše:To je 3,14čovina, ktorú fakt nenávidím. Každý n-tý príspevok skrytý, potom text nedáva zmysel, a nič iné nerobím, než rozklikávam skryté časti diskusie. Keď už dačo, tak tam maximálne tak zmeniť farbu.

To už je spíš otázka přístupu adminů. Pokud by skryli jen příspěvky, které nemají vůči původnímu tématu žádnou informační hodnotu, nemusel by čtenář, za předpokladu že ho zajímají jen užitečné příspěvky, nic rozklikávat. Pokud se ty příspěvky přesouvají, dá to podle mě mnohem víc práce a přehledné je to ještě méně.
termit256

#409 Příspěvek od termit256 »

Informacni hodnotu sice nemaji, ale pokud na ne nasledne nekdo reaguje, nevis o cem je pak rec. Naprosto odstrasujici priklad je treba na pctuning.cz kde se prispevky zabaluji automaticky na zaklade palcovani ostatnich. To bude taky jeden z duvodu proc to tam slo do kopru.

Dat jinou barvu textu nebo pozadi mi prijde rozumnejsi, kdyz uz ma nekdo tu potrebu.
Michal22

#410 Příspěvek od Michal22 »

Opět řeším stejný problém- nechodí mi na centrum.cz notifikační emaily z bastlirny. Od soboty odpoledne. Schránka je jinak funkční, ve spamu mám jen nějaké zbytečnosti od F******a.
Nevíte kde může být problém? Může mi tady někdo zkusit odpovědět, pro test?
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Hill
Administrátor

#411 Příspěvek od Hill »

A teď?
Michal22

#412 Příspěvek od Michal22 »

Bohužel nic. Nechodí ani notifikace na nové SZ.
Ale když si ze služebního mailu pošlu na tuhle schránku testovací email, tak přijde. Stejně jako upozornění z LinkedIn, které tam mám taky nasměrované.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Michal22

#413 Příspěvek od Michal22 »

Pořád nic.
Jen bych teda upřesnil to, co jsem původně tvrdil- poslední zpráva o novém příspěvku ve sledovaném tematu na ebastlirně mně došla včera v 13:18.
Hill
Administrátor

#414 Příspěvek od Hill »

Na centru máš taky spam koš. Tak se do něj podívej, padá do něj i pošta, která tam nepatří.
Michal22

#415 Příspěvek od Michal22 »

Hille, o tom jsem psal už v 11:03 am. Ve spam koši to nekončí.
Michal22

#416 Příspěvek od Michal22 »

Ještě je možné, že mají problém na centrumu, občas jim to moc nejede.
Není tady někdo, kdo má notifikace taky nasměrované na centrum, abychom to mohli porovnat?
FHonza

#417 Příspěvek od FHonza »

Mně nefunguje notifikace taky (nové příspěvky i SZ). Email server mi běží na vlastní doméně, jinak ostatní emaily normálně chodí.
masar

#418 Příspěvek od masar »

Mně upozornění z EB také přestalo chodit zřejmě od včerejška. Jsem na volny.cz (což je také vlastně centrum.cz). Na serveru také nejsou.
:wink:
p32

#419 Příspěvek od p32 »

Myslím, že to patří sem. Něco jsem hledal v uživatelích a když jsem je setřídil podle příspěvků a listoval jsem, tak jsem našel aspoň 3000 uživatelů, kteří jsou tady déle jak 7 let a bez jediného aspoň dotazu - 60 stránek zbytečných uživatelů, kteří sem určitě už nechodí. Mezi nimi i takoví ti z US.
Nechce se to někomu zredukovat pokud to má tedy smysl?
EKKAR

#420 Příspěvek od EKKAR »

Pár roků zpátky Hill učunil čistku a zredukoval počty, mezitím to samozřejmě zas narostlo. Ono zas není na škodu mít tady vyšší počet registrovanejch - i když jsou mezi nima "mjortvyje dúši" bez jedinýho příspěvku. Každej server co si hlídá, aby měl vysokou návštěvnost, tyhle mrtvolky využívá a nezbavuje se jich ... A i když Bastlírna není komerční, určitej díl váhy jí počet registrovanejch přináší ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Zamčeno

Zpět na „Provoz fóra“