Provoz fóra
Moderátor: Moderátoři
P.S. To že tady z toho dělají žumpu jedni a ti samí, tak by šlo vyřešit daleko jednodušeji, razantněji.
- Přílohy
-
czfree.jpg- (154.03 KiB) Staženo 147 x
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
PotPalo píše:To je 3,14čovina, ktorú fakt nenávidím. Každý n-tý príspevok skrytý, potom text nedáva zmysel, a nič iné nerobím, než rozklikávam skryté časti diskusie. Keď už dačo, tak tam maximálne tak zmeniť farbu.
To už je spíš otázka přístupu adminů. Pokud by skryli jen příspěvky, které nemají vůči původnímu tématu žádnou informační hodnotu, nemusel by čtenář, za předpokladu že ho zajímají jen užitečné příspěvky, nic rozklikávat. Pokud se ty příspěvky přesouvají, dá to podle mě mnohem víc práce a přehledné je to ještě méně.
Dat jinou barvu textu nebo pozadi mi prijde rozumnejsi, kdyz uz ma nekdo tu potrebu.
Nevíte kde může být problém? Může mi tady někdo zkusit odpovědět, pro test?
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Ale když si ze služebního mailu pošlu na tuhle schránku testovací email, tak přijde. Stejně jako upozornění z LinkedIn, které tam mám taky nasměrované.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Jen bych teda upřesnil to, co jsem původně tvrdil- poslední zpráva o novém příspěvku ve sledovaném tematu na ebastlirně mně došla včera v 13:18.
Není tady někdo, kdo má notifikace taky nasměrované na centrum, abychom to mohli porovnat?
Nechce se to někomu zredukovat pokud to má tedy smysl?
A kutilmile - nelituju tě