Oprava poskozeneho flex kabelu, nahradni spoj.
Moderátor: Moderátoři
Oprava poskozeneho flex kabelu, nahradni spoj.
Diky za radu a pomoc
- Přílohy
-
flex.jpg- (295.55 KiB) Staženo 386 x
Ale je to vždy takové vachrlaté, vždy bude hrozit, že se ti to někde zlomí, vytrhne, posune...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
S měděnou páskou to bude hrozná piplačka, ale je to lepší nápad. Měď je rozhodně pevnější a pružnější. Mám zkušenost s obojím a každé se prostě hodí na něco jiného.
pripajet dratek a nepocinovat celou plosku kontaktu. Pocinovani by znamenalo ze by uz nesel flex s kontakty zasunout do konektoru. Trosku jsem flex sestrihnul aby sel vice zasunout do konektoru. Posunul by se vic dovnitr a pri trose stesti by mohlo dojit ke spojeni. Jenze ten flex je na delku tak akorat a tak i kdyz ho skratim tak v tom konektoru bude spise schazet, neposune se vice do konektoru. A nakonec jsem po zkoumani zjistil ze dva piny toho konektoru kde hnil pin z flex kabelu je slusne zoxidovany a nejake opatrne vycisteni treba jehlou nejde. Dostanu se jen na zacatek a to je malo. Met kontakty flexu nahore tak nejaky propoj dratkem a pripajeni k pinum konektoru by snad i slo ale piny jsou dole. Spajeni cinem jak napsal starecd jde treba u zlomeneho flexu, Cele je to na pikacu. Bohuzel.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!