Elektromobily
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
FERYACT píše:...Správný výklad je TEchnicky SLAbší.
Oni si to možná překládají jako TEchnical SLAve, na otroky a kolonie jsou mistři...
Ale s tou mědí a elektrárnama to nepřehánějte, dneska má každej rodinnej barák přípojku minimálně 3x400Vx16A, s tím se už chvíli jezdit dá.
A já jako rozumný ekolog, t.j. zastánce jaderné energie (v Greenpeace by mě za to asi vyškrtli ze seznamu sponzorů, kdyby si tohle přečetli) v tom problém nevidím.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Rozumnej ekolog je stejnej nesmysl, jako pravdu mluvící F*******n ...ZdenekHQ píše:...
A já jako rozumný ekolog, t.j. zastánce jaderné energie (v Greenpeace by mě za to vyškrtli ze seznamu sponzorů) v tom problém nevidím.
Napiš radši, že uvažuješ jako normální člověk, kterýmu trochu záleží na tom, aby si lidstvo svým chováním nepodřezávalo větev....
A kutilmile - nelituju tě
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Buď se konvergencí jednotlivých myšlenek dostanou do určitého kompromisu, který lze pak pojmenovat mnohem jednodušeji, nebo se divergencí myšlenek dostávají do chaosu, protože neustále naráží na opozici jiných, bohužel hlavně díky tomu, že divergence jako taková nemá většinou žádné limity.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
A kutilmile - nelituju tě
- elektrosvit
to sandal: takys koukám skočil Mládkovi na lep s tepelným čerpadlem. No hlavně že už je od válu. Jo a s tepelným čerpadlem snad netopíš elektrikou?
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Třeba to řídit přes HDO stejně jako NT.
Celeron- hm, zatím jsem slyšel jen nejasné zkazky. Zkusím se zeptat bráchy, je stavoš, bude vědět víc.
Stejně je to zase zhovadilost- nám budou kecat do toho, kolik může mít náš barák maximálně odběr energií, ale že se v zimě hraje fotbal na vyhřívaných trávnících a v létě hokej ve vychlazených halách, to nikomu nepřijde nenormální
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Celeron píše: Jo a s tepelným čerpadlem snad netopíš elektrikou?
No právě že jo ale nic jineho mi nezbejvá.Přece si kvůli topení nevykácim celej les a těch pár olší co mi roste u potoka to nezachrání.Na třech hektarech lesa to prostě nestačí dorůstat abych těžil palivo.
Budem se asi cpát čočkou a hrachem a prdět pod peřinu
Teď nechápu na jakej lep jsem skočil Mládkovi?
Podle mne je potřeba oprostit se od dogmat, že elektromobil musí být nabit co nejrychleji- škodí to jak akumulátorům, tak síti. Když se bude nabíjet akupack malým prodem po delší dobu (mezi tím budu jezdit na jiný), tak by to snad (paradoxně) mohlo pomoci ke stabilizaci sítě.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...