Ty krabičky jsou normální U-KP z GMe/GES. Vím, že mají omezení do 50V - ale vevnitř mám vsazeno vždy ocelové dno a na něm tráfko. Pokud to není dvojitá izolace vše zeměno
Zdrojů není nikdy dost. Fakt, že ten vlevo dole je 50-750V podle zdejšího fora (díky
Forbiddden 
)
Pak dva regulovatelné 0-25V 0-2A a ten NGSM sem vzal skrze možnost programování ramp. Moc často ho nevyužívám.
Ty menší krabičky ve středu sou spíš testery, které sem stavěl v průběhu studentských let - měřič kapacit, tester IR DO, Sledovač...
Předehřev slouží k sundávání a osazu na větších PCB. Už mě nebavilo furt někde mávat velkou horkovzduškou - naposledy přišel soused, jestli mu sundám IC z arduina mega a hodím na druhou desku. Sem tam osazuju nějaké desky s více SMD, tak to občas využiji a ten dohřev zhora je spíš pokus - byť tam dodělám držák i na HOT AIR zkusím s tím začít nějaké BGA, kamarád mě uhání pár deskama z NTB a KO grafikama, které pošly na kuličky.. Aktuální sestava je 800W spodní ohřev a horní IR 450W (80x80) nebo 250W (60x60)
Ještě tam není vidět můj TM5000 systém s proudovou sondou a stěnu pořadačů mars plných smetí
Ten zdroj v láhvi je celkem OK, ale raději mám slovanské/pohanské božstvo.