Tesla HIO WRC 001- datasheet, využití?
Moderátor: Moderátoři
Tesla HIO WRC 001- datasheet, využití?
V katalogu Tesla z roku 1976 jsem jen vyčetl, že je to:
Korekční člen
373 711 001 (číselný znak)
WK 060 65 (staré označení)
Nic víc.
Neměl by někdo, prosím, k tomuto HIO nějakou dokumentaci?
Děkuji
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Na podobných stránkách jsem coural, ale tam měl autor jen ten stejný popis, co jsem uvedl v úvodu.
Ale co se dívám, tak je asi spíš vyhážu
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Ale co je zajímavé, tak jsem našel 50ks v sáčku, nadepsasném asi ještě z Tesly, ale fyzicky jsou v plastovém pouzdru jako varikapy řady KBxxx.
Nevíte někdo, kde se to tehdy používalo?
Ale asi to fakt bylo použito u operáků MAA501-504, protože těch mám někde taky povíc.
A kutilmile - nelituju tě
Dělaly se ve vícero fabrikách - záleželo na technologii. Tesla Blatná dělala tlustovrstvou hybridní technologii, takže určitý kombinace odpory-kondenzátory, děliče, odporový žebříčky, RC-články... Lanškroun zase spíš bastlil kombinace polovodičovejch čipů.jinovak55 píše:Hodně hybridních obvodů dělala Tesla Blatná.
A kutilmile - nelituju tě
V tom katalogu jsou hybridy na asi 400 stranách a jiný "korekční člen" tam není, ani IO s tímto značením (WK 06065).
Odpoledne se zkusím podívat do katalogu konstrukčních dílů, pokud bude čas.
EKKAR píše:Příklad - měřicí operáky s "jádrem" z řady MAA50x, ale doplněný vstupem se symetrickým diferákem z japonskejch čipů 2SKcosi, dovezenejch ze Západní Evropy nějakým "rozvědčíkem" v počtu jen několika stovek kusů ...
Dokonce Tesla Lanškroun byla ochotna dodat různé hybridní obvody i na zakázku v nevelkém počtu kusů. Takže jsem je mohl používat i pro jednoúčelové konstrukce. A některé obvody, o kterých se zmiňuje Karel, asi ještě někde mám.