Západka panelákových dveří
Moderátor: Moderátoři
Ale má to dva problémy:
1. štítky mám ještě ty mírně oválné, se zakulacenými rohy.
2. nevzal jsem si šupleru
Ale snad mám ještě dobré oko- díra v bakelitu je 10mm, trn není čtvercový, jak jsem si původně vybavoval, ale obdelníkový. Rozměr (podle pravítka) je 5x2,5mm. Drážka je napříč toho delšího rozměru, šířka i hloubka asi 1mm.
Trn je proti bakelitovému štítku utopený asi o 4,5mm.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Michal22 dneska píše:...díra v bakelitu je 10mm, trn není čtvercový, jak jsem si původně vybavoval, ale obdelníkový. Rozměr (podle pravítka) je 5x2,5mm. Drážka je napříč toho delšího rozměru, šířka i hloubka asi 1mm.
Trn je proti bakelitovému štítku utopený asi o 4,5mm.
Přitom EKKAR už 2017-04-18, 07:41:16 píše:....Vlastní funkční část je ocelovej trn obdélníkovýho průřezu .... 2,5x5mm ....
Někdy si tady fakt připadám jak u blbejch...
A kutilmile - nelituju tě
Jsem to schválně kuchnul, ten čtyřhran je napevno zasazený do té plastové páčky.
Jedna mobilovka:
- Přílohy
-
Dvere.jpg- (194.51 KiB) Staženo 60 x
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Osobně jsem si toho ale v tvém příspěvku dřív nevšimnul.
Michale, to je tak, když někdo čte jen první slova příspěvků - znám to. A beru to jak to je.
Já si to pamatuju proto, že když byl malej můj mladší brácha, tak se několikrát zamknul v koupelně a pak lomcoval dveřma a řval jak hysterka, protože nešla zmáčknout klika a von strachy zapomněl, že má zacvaknutou pojistku - a já jako už tenkrát bastlící teenager vlastnící nejrůznější vercajky jsem musel vylítnout a zubařskýma kleštěma (který vlastním taky už hrozně let) jsem tou pojistkou zvenčí musel otočit a malýho hysterku celýho uřvanýho tak pustit na svobodu ...
Mě se ji teda podařilo převléct, ale dost ztuha.
Ohryzku, přesně jak říkáš, stačí kulatinu vybrousit "doplacata" a s tou to zajistit. Ale pro jistotu ji ještě nějak uchytit, aby při lomcování nevypadla, přípandě aby ti ji z druhé strany někdo neodtlačil