Tyhle procesory se programujou mimo zařízení, osazujou se až nasypaný. Přeci jen je to už víc jak 20letý zařízení, tenkrát programování "on desk" ještě nebylo, o nějakejch flash pamětech nebo USBčku ani nemluvím. Domluv se s někým, kdo má programátor na tyhle starý brouky a umí s ním zacházet, aby ti do něj nasypal "dump" - a do desky si zapájej precizní patici, abys mohl švába jen zamáčknout na místo a nemusel ho pájet. Ulehčí se tak případná další úprava ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!
Dumpy se dají sehnat na Elektroda.pl nebo na nějakým webu v Azbukvicostánu, patici sežene taky, KDYŽ BUDE HODNĚ CHTÍT. Dneska už to jde - před 30 lety to byl nesplnitelnej úkol pro Honzu z pohádky o Jasněnce ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!
Ja som ten firmware nenasiel nikde. Dokonca ani datasheet k tomu MCU. Ak to ma ochranu proti precitaniu flash, tak ten firmware ani nikde nebude...Mozes si napisat vlastny.
Něco je tady, ale pro registraci chtějí test nového uživatele.
Na elektrodě.pl se Pioneer receivery s M3030RFEPFP taky řešili (1, 2, 3), u dvou umřel stabilizátor na 12V a jednou pomohl software-reset přes "Advanced Surround + Power On".
no ano len mne ani LCD nesvieti a musí cvaknúť relátko aby nahodilo ostatné napätia ale skúsim to mrknúť ale i tak už som vymenil ten MCU tak neviem teraz
Taky mám jeden VSX 420, nekmitá oscilátor, zkusil jsem jej nahradit krystalem a asi 27p kondy, taky nic, tak jsem postavil externí a zkoušel mu vnutit signál, ale nic, asi procesor kaput. Zkusmo jsem objednal procák, ( no bude to loterie, jestli je dobrý) kabel je relativně jednoduchý rs232 , jen musí být na 3,3V ale sehnat firmware se mi zatím nepovedlo .