Makita BDF440 vyskakují (nearetují) rychlosti
Moderátor: Moderátoři
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Makita BDF440 vyskakují (nearetují) rychlosti
Neměl již někdo z vás takovýto problém? Za rady všem vřele děkuji.
- Přílohy
-
Makita BDF440.PNG- (140.9 KiB) Staženo 363 x
A kutilmile - nelituju tě
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
EKKAR píše: a to šoupátko zapadá do "řadicí vidličky", která ale má označení "háček" - najdeš ji dole vlevo od rukojeti pod číslem "22"
Karle, ten háček na rukojeti je opravdu háček ale na zavěšení té vrtačky na opasek.
kovar, máš naprostou pravdu, plastový ozubený věnec je opravdu v háji, tuším že skutečně nedrží jednička a muselo se to stát za chodu. S tou utahovačkou dělal ledaskdo a má už naběháno vcelku toho dost.
Já tu převodovku měl komplet rozdělanou hned jak jsem utahovačku rozebral, jednotlivé díly jsem vymyl technickým benzínem a viděl jsem ten poničený věnec ale tajně jsem doufal že to bude tou plochou pružinkou.
Jarek443, bylo mi divné že nijak do toho přepínače rychlostí nepasuje, není tam žádné vhodné místo.
Ještě jednou všem děkuji za poskytnuté rady a poznatky. Nová převodovka stojí 2 073,00Kč a syn našel inzerát kde někdo prodává novou utahovačku MAKITA bez baterek za nějakých 1 800Kč takže asi půjdeme tímto směrem.
Musíš to ale svěřit někomu zodpovědnému a hlavně doporučuji používat ten momenťák.
Každopádně jsem rád že jsem pomohl.
A zkus trošku zapátrat.
https://www.makita-shop.cz/prevodovka-k ... -125182-8/