DFPlayer
Moderátor: Moderátoři
DFPlayer
Hrál jste si s tím už někdo ve spojení s Arduinem?
Pro spolupráci s Arduinem musím na SD kartu nahrát z textu vygenerovaný hlášky do MP3 souborů. Na netu jsem našel třeba Blábolku, nebo Text do MP3.
Musel jsem k tomu doinstalovat e-speak CS a ani chlap, ani ženská, nic moc.
Nemáte náhodou někdo nějakej kvalitní převodní nástroj, třeba Elišku a těch asi 10 větiček nepřevedl do MP3?
Ještě mě napadá nějakej Androidní nahrávač žvanění do MP3 ale to co mám neumí MP3. Nějakej tip prosím?
Díky
Jirka
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- Přílohy
-
TTS.png- (43.41 KiB) Staženo 293 x
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
Měl bych ale obecný dotaz: Původně je to testovaný pro Uno, Leonardo a Mega. Nahrál jsem to do Pro Mini. Pokud jsem v IDE nastavil desku Pro Mini a procík 328 a kompilace prošla bez chyby, je jistý, že to bude chodit?
Nikde jsem se zatím nedočetl, jestli se při kompilaci důsledně kontroluje zda program z jednoho typu desky, může běžet na jiným typu desky se stejným procesorem, případně zda se kontroluje zda sedí číslování a HW významy pinů. Mini Pro je sice "odrbaný" UNO ale kdoví jak to je....
to Standa 99: ta TTS mi na Androidu 5.1 chodí jen pokud je online na internetu. Tobě taky?
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
Kdyby se na to chtěl náhodou někdo mrknout, tak to je GetStarted z tohodle odkazu. Pouze jsem zvýšil volume z 10 na 28 a timer z 3000 na 10000.
Díky za případnou pomoc.
Zkusil jsem další dva vstupy na Pro Mini, stále stejný. DFPlayer mám jen jeden, takže netuším, zda mu něco není.
Nevíte prosím někdo nějakej jednoduchej způsob, jak tu úroveň 0,66V snížit aniž by se zatížil výstup z toho DFPlayeru?
Díky