hi-tech oprava airbagů
Moderátor: Moderátoři
- weed_smoker
Do tý diagnostiky jsem nikdy nic nedával,mám tam jen BATEST s indikátorem minima kapalin(voda v chlazení,mytí skla) a námrazy,pak aparaturu MAC 1kW 2.1 s 1F/20V kondem na přívodu o průřezu 2x10mm²,která je furt vypnutá.Spíš jsem orval původní dráty při zapadnutí,sjetí a dření spodkem o klacky,kameny,sutě,písek,vodu a hlínu.Hlavně bahno nalítá všude a kolem motoru pak oxiduje kde co.
U koncernovejch aut naopak svítí kontrolka pytlů nejdýl - a zhasíná až jako poslední. Navíc u modernějších aut má možnost před zhasnutím blikáním signalizovat, že jeden z pytlů je dočasně vypnutej (příklad - převoz mimina ve "vajíčku" zády dopředu na předním sedadle = bag spolujezdce se na to musí vypnout)...rnbw píše:Lenze ona ma zhasnut este pred nastartovanim.
A kutilmile - nelituju tě
- mamlastron
https://www.puhy.cz/blog/automaticky-sp ... utomobilu/
Chybějící R na pinu 7 (discharge) zajistí, že cyklus proběhne pouze jednou?
Mám tu normálně cyklující 555, ale po zapnutí je na pinu 3 (výstup) hned napětí a při vypojeným R z pinu 7 se dál nic neděje, takže relé je seplý furt. Nechápu. Co je blbě? Dneska bych to měl mít hotový:)
edit:moment, neodpovídejte, mám blbě zapojený výstupy.
- mamlastron
- mamlastron
- mamlastron
už mi kolega ukazoval, jak se mu čidlo bočního pytle houpe na drátkách, protože někomu při opravě bylo zatěžko tam dát nýtovací matku. Takže z tohoto se ani sranda dělat nedá.