Supraphon RK 40 osazení
Moderátor: Moderátoři
Supraphon RK 40 osazení
A kutilmile - nelituju tě
Re: Supraphon RK 40 osazení
Thales píše:Nevíte někdo prosím čím jsou osazené bedny Supraphon RK40? Nemám páru co v tom je, kamarádovi se to válí na půdě tak jestli to je co k čemu. Ideální by bylo vědět i co to má za výhybku, (plnohodnotná 12dB, 6dB, jen kond). Děkuji.
to uz na DIY nevedi? karlos,sinclair,jofi nebo michal se nechytali?
Ty bedny jsou výsledkem nějakého vývoje a pachatelé z nich dostali zvuk, který nejen, že dnes obstojí, ale suše převálcuje i řadu nesrovnatelně modernějších a dražších beden. Pokud ovšem, jak jsem uvedl, jsou ty bedny v pořádku.
Já ty bedny nechci kuchat ve špatném smyslu. Nepatřím k lidem kteří chtějí hnedka všechno překopat i když to nemá smysl. Maximálně bych tam vyměnil kond.
Jinak na DIY se chytil až dnes Kurpelm - prý jsou v tom 2x ARZ668+2xARV161 výhybka jen kond.
OT: zajímalo by mne, co to bylo za kinovky, žes je dostal do bytu. Já jsem si jedny dvoudílné s asi 30" repráky v basreflexové bedně změřil a stál před volbou: rozebrat na prkýnka, přestěhovat a zase složit, nebo je oželet.
Oželel jsem. Do panelákového 5+1 by to mělo stejně víc mínusů, než plusů - příliš mnoho zabraného prostoru a příliš malý prostor, který by měly budit, do kina se přece jen vešlo 250 lidí.
Tak je zprivatizoval někdo jiný.