Smart lavičky na ZČU s IP13
Moderátor: Moderátoři
Myslím, že bude docela šrumec, už jsem jednomu jejich zásahu z povzdálí přihlížel. Skončilo to pro autora pěkným flastrem a pobytem v klíčovým průmyslu po dobu dvou let, § 273 – Obecné ohrožení z nedbalosti T.Z. 40/2009 Sb. |
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
P.S. Ja viem, my na SVK máme tiež veľkých magorov,(napr. univerzita Alexandra Dubčeka - Trenčín), tak už radšej držím držku a neberte to ako provokáciu. PROSÍM
- weed_smoker
http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... &id=64259l]
- radioelectrum
Jinak to nemusíme vidět v Plzni s těmi elektro odchovanci tak špatně. Třeba takový Karel Gott elektriku nezapojuje, tak doufejme že si z něj vezmou příklad i další...
-
Elektro_ZCU
Byly určeny jenom pro slavnostní představení laviček, a nyní budou odebrány, dodělány a upraveny.
Nejsou momentálně ani zapojeny.
Určitě by bylo lepší autorům přímo napsat konstruktivní kritiku a prodiskutovat to s nimi, a ne tady trollit na stránkách...
Přijde mi dost zvláštní se tady smát, místo aby někdo stejné postřehy napsal přímo autorům.
-
roveride
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
-
Elektro_1
Elektro_ZCU píše:Přijde mi dost zvláštní se tady smát, místo aby někdo stejné postřehy napsal přímo autorům.
Jestli jseš opravdu ze Západočeský univerzity a máš něco společnýho s elektrikou, tak bys měl sám vědět, (případně autoři tohodle díla) jak má vypadat elektroinstalace ve venkovním prostředí kde se navíc pohybuje hlavně laická veřejnost a na Bastlírně by nebylo o čem psát. Tohle si opravdu žádá o bonz na ITI.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Tady trefená husa nejen zagágala, ale přímo zařvala jak prokopnutá kráva ...Elektro_ZCU píše:Pokud vím, tak tohle mají být pouze prototypy, které ještě mají doznat změny do začátku školního roku.
Byly určeny jenom pro slavnostní představení laviček, a nyní budou odebrány, dodělány a upraveny.
Nejsou momentálně ani zapojeny.
Určitě by bylo lepší autorům přímo napsat konstruktivní kritiku a prodiskutovat to s nimi, a ne tady trollit na stránkách...
Přijde mi dost zvláštní se tady smát, místo aby někdo stejné postřehy napsal přímo autorům.
A kutilmile - nelituju tě