Závitové očko
Moderátor: Moderátoři
Závitové očko
Stefan31
(ale výrobca akože ROLSON) a na mosadznú gulatinu Φ1mm potrebujem narezať závit, ale to sa mi nedarí... v skutočnosti to očko má 0,9mm a nie 1mm - úplne presne som doň naskrutkoval 0,9mm skrutku a zmeral mikrometrom..... to celé snaženie by mi malo pomôcť na opravu prepínačov...
to achab: - až by si šiel okolo, aspoň sa opýtaj na možnosti kúpy....ďakujem
Stefan31
P.S. - a samozrejme, hľadám možnosti kúpy 1mm matíc,ideálne mosadzných...
stefan31 píše:to kovar: - no jeden tu je, ak sa k tomuto vláknu tiktak dopracuje, možno sa vyjadrí, čím disponujú hodinári....
Jó hochu, hodináři jsou u nás na oubytě. Když babí kdysi dělala šéfovou v místních Klenotech, tak měli v městě s 7000 lidma opravnu kde seděli tři a měli co dělat. Všichni jsou už v penálu (vloni poslední) a široko daleko je jen jeden 18 km daleko a 78 let. Bavil jsem se s ním, hodináři nejsou a nebudou a nebo se dali jen na kšeft a na opravy kašlou. Ono prý zařídit oficiální opravnu je prý taky problém kvůli hořlavejm kapalinám. No a když jsem před asi 8 lety zkoušel sehnat ND na značkový švícarský Caravelle z roku 2004, tak ho nikdo neměl a nebo neuměl. A co teprv díly na sračkoidy z Číny....
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!