PATA disk 2.5 male velikosti-Vyreseno.

Přístroje, součástky, náhradní díly. Náhrady součástek, kompatibilita apod.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Celeron

#16 Příspěvek od Celeron »

Já měl na W98 můj první USB flash Kingstone Data Traveler 512MB a k tomu byl dodanej na disketě spejšl ovladač jen pro ten disk. Jiný USB flash se na něj nerozeznaly.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
rnbw

#17 Příspěvek od rnbw »

Ano, prave preto existuje ten NUSB. Je to vlastne zobratych par suborov z Windows ME, kde uz je univerzalna podpora USB Mass Storage.

Akurat vcera som instaloval Windows 98 SE na IBM NetVista A20. Z CD som nainstaloval Windows, z diskety NUSB a ostatne veci potom uz z USB disku.
robo

#18 Příspěvek od robo »

Tak jsem na Windows 98 aplikoval Kingston_DataTraveler_Win98, f12dti, Win98Drv1130_8.2, umss. Jedna fleska Kingston DataTravel 2GB a druha Good a neco k tomu taky 2GB. A nepovedlo se. V systemu usb radic a jeste neco bylo videt a ok ale problem byl ze fleska byla jako nezname zarizeni. a nebo u jednoho balicku ovladacu byla fleska jako mass storage ale zase s chybou ovladace. Po instalaci ovladace restart a misto restartu pouze chybove okno a nasledovalo ode me tvrdy restart. A x dalsich potizi, kdo mel 98 a pamatuje, tak vi. Tak 3 hodky prace i s hledanim na netu. Dost odkazu je uz nenavratne pryc. Nakonec jsem vytahnul disk ven. Rozborka a zborka snad 20 minut. Mel jsem to udelat hned ale zase jsem si rikal ze by to bylo zbabele a ze si u toho zavzpominam. Misto kurzoru vcela, hlaska Nyni muzete pocitac vypnout, chybova okna pri vypinani systemu, pan sponka v ms office a par dalsich drobnosti.
jjilek
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od jjilek »

Já jsem před časem na podobně staré stroje instaloval Win ME a nechal jsem nainstalovat všechny dostupné aktualizace. Vše k naprosté spokojenosti. Největší problém byl sehnat instalačku a k ní key kód.
rnbw

#20 Příspěvek od rnbw »

Ano, ME su lepsie - je to vlastne evolucia Windows 98. Drivery funguju z 95 aj 98, ale ma to mnohe veci vylepsene, napriklad tu nativnu podporu USB diskov. Pouzival som ich dost dlho, potom som presiel na Linux namiesto XP.
Odpovědět

Zpět na „Sháňka po přístrojích, součástkách nebo náhradních dílech“