Jakou ink. tiskárnu?

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
PC-maniak

#16 Příspěvek od PC-maniak »

jj tak to s tou tiskarnou budes spokojen =) mohu vedet jakou folii pouzivas ? ja pouzivam nejakou 10listu za 500kc (nevim ted presne nazev) tak treba znas lacinejsi :-P nebo na co tisknes ?
Tomáš
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od jezevec »

Používám fólii RayFilm R1039.1123B, 50ks za necelou pětistovku.
Ještě se tě zeptám, jak funguje ten manuální oboustranný tisk, mačká se nějaké tlačítko?
kutilmil
Pod dozorem moderátorů
Pod dozorem moderátorů

#18 Příspěvek od kutilmil »

Ja tiež robím dps fotocestou a to s laserovkou. Výsledok je perfektný ale je pravda že zo začiatku som si to musel nacvičiť.
Jarous
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Jarous »

Tiež robím fotocestou, predloha z laserovky, atramentovka sa neosvedčila. Nehomogenitu toneru riešim navlhčením opačnej strany papiera perchlóretylénom vatičkou na čistenie uší.
PC-maniak

#20 Příspěvek od PC-maniak »

jezevec =) popravde sem tuhle funkci nikdy nezkousel :-/(ale urcite ti to hodi nejakou hlasku typu dej obracene papir a stikni blabla) ale zitra ti to vyzkousim pak napisu sem nebo hodim sz
Tomáš
Michal22

#21 Příspěvek od Michal22 »

Asi bych nepustil do baraku Epson.co jsem zazil,tak nikdo nema takovééé problemy s hlavami,jak oni.snad jeste Lexmark.
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Celeron

#22 Příspěvek od Celeron »

No protože Epson má náplně, který když zaschnou, tak to nejde v hlavě ničím rozpustit. Pokud zaschne hlava v Brotherovi (stalo se jednou, když ho osoba blízká na měsíc odpojila od 230V) tak se namočí na pár minut do teplý vody s octem a tiskne dál. U těhle vodovejch inkoustů je ale zase blbý, že pokud nastříkaj veliký plochy, 80-100-vka papír trochu nasaje a udělá boule. Každý má nějaká plus a nebo mínus...
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od jezevec »

Tak jsem procházel na netu parametry jednotlivých multifunkcí a žádná v cenové relaci do 6k nedosahuje parametrů a výbavy, co tá Canon MP610.
Pokud nenajdu nic vhodnějšího, vypadá to tu Epson L386.
pepik9

#24 Příspěvek od pepik9 »

Mám už asi 15 let canon PXIMA 3000, už jsem se smířil s tím, že s ní skončím, protože je problém koupit originál inkoust. Minulý týden jsem zašel do krámku, kam zajdu jen čas od času, a inkoust tam měl. Řekl jsem to prodavači, a on že podobnou má v kanclu, abych si ji nechal, protože dnešní hlavy pravidelně odchází po záruce. A to jsem někdy tiskl i 5x-6x za celý rok, i 2-3 měsíce pauza.
PC-maniak

#25 Příspěvek od PC-maniak »

to mas stejne ale uplne u vseho .. treba crt tv nas vsechny prezijou .. protoze driv se to delalo aby to vydrzelo .. dneska .. uplne nejlepe at se to presne den po zaruce posere :x u tiskaren je to bohuzel pomalu vzdy tiskova hlava a vymena je nekdy i 80% ceny jine tiskarny
Tomáš
Michal22

#26 Příspěvek od Michal22 »

Tak my jsme měli doma ještě nedávno Canon BJC 250. A ta opravdu tiskla jen jednou v roce, když se dělala uzávěrka účetnictví (program Ucto2000 neuměl odesílat tisk na USB, proto se nechávala tahle stará s paralelním rozhraním).
Vždy po roce jsem ji vytáhnul, připojil, vytiskl pár zkušebních stránek a už se mohl ovesele tisknout.
Prostě nezmar. Cartrige tam byla aspoň 4 roky neměnená.
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
dobrman

#27 Příspěvek od dobrman »

co mám doma postarší Canon MG5150, tak tu jsem dostal se sadou plnitelných, samoresetovacích náplní ( PGI-525 a 4x CLI-526) a lahvičky s inkousty

Mám jí půl roku, ale ještě jsem nedolíval, tak nemám vyzkoušen ten reset.
Ale prý to funguje dobře.

edit:
teď jsem se díval a tiskárna umí i duplex
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“