Zdravím všetkých TV majstrov. Chcem Vás poprosiť o radu s týmto TVP. Na uvedenom TVP náhodne nenabieha pri zapnutí zvuk. Testované na všetkých vstupoch- je to rovnaké. Ako koncák je použitý TAS5707L. Keďže je to okrem koncáku aj AD prevodník (má digitálny vstup) a je ovládaný zbernicou I2C, ťažko sa mi to diagnostikuje, či je problém v ňom, alebo už na jeho vstupe. Poprosím niekoho, kto sa už s takouto poruchou stretol, či by mi neporadil nejakú fintu, aby sa to dalo spoľahlivo zdiagnostikovať. Všetky základné veci som už overil (zdroje, filtráciu) a všetko je OK. Keď už zvuk po niekoľkonásobnom zapnutí a vypnutí (4-5 krát) nabehne, potom už bez problémov ide, až do najbližšieho vypnutia a je jedno či ho vypnem DO do stby, alebo odpojím od siete sieťovou šnúrou. Ďakujem.
Skontroluj, ci ma napajanie vykonova cast, 3,3V aj 1,8V, vystup FAULT a vstupy PDN a RESET. Ak bude vsetko OK, tak asi uz len prespajkovat alebo vymenit.
Obávám se, že jedině Ebay/Aliexpress nebo si nechat poslat free sample z TI, že by byl někde ke koupení to vůbec nevypadá a to ani na Digikey/Farnell/Mouser, takže v ČR/SR opravdu těžko.
To Zaky: tiež som ho našiel len na čínskych stránkach, preto sa pýtam, či niekto nemáte iný zdroj. Ak nebude ináč, tak hold asi len Čina. Nevadí, počkáme. Ďakujem.