Toshiba 32W2454D

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
rolis7

Toshiba 32W2454D

#1 Příspěvek od rolis7 »

Zdravím všetkých TV majstrov. Chcem Vás poprosiť o radu s týmto TVP. Na uvedenom TVP náhodne nenabieha pri zapnutí zvuk. Testované na všetkých vstupoch- je to rovnaké. Ako koncák je použitý TAS5707L. Keďže je to okrem koncáku aj AD prevodník (má digitálny vstup) a je ovládaný zbernicou I2C, ťažko sa mi to diagnostikuje, či je problém v ňom, alebo už na jeho vstupe. Poprosím niekoho, kto sa už s takouto poruchou stretol, či by mi neporadil nejakú fintu, aby sa to dalo spoľahlivo zdiagnostikovať. Všetky základné veci som už overil (zdroje, filtráciu) a všetko je OK. Keď už zvuk po niekoľkonásobnom zapnutí a vypnutí (4-5 krát) nabehne, potom už bez problémov ide, až do najbližšieho vypnutia a je jedno či ho vypnem DO do stby, alebo odpojím od siete sieťovou šnúrou. Ďakujem.
rnbw

#2 Příspěvek od rnbw »

Skontroluj, ci ma napajanie vykonova cast, 3,3V aj 1,8V, vystup FAULT a vstupy PDN a RESET. Ak bude vsetko OK, tak asi uz len prespajkovat alebo vymenit.
rolis7

#3 Příspěvek od rolis7 »

Ďakujem, preverím (až večer). Ak by bolo potrebné obvod TAS5707 vymeniť, vie mi prosím Vás niekto poradiť, kde by sa dal v SK/CZ kúpiť?
Zaky

#4 Příspěvek od Zaky »

Obávám se, že jedině Ebay/Aliexpress nebo si nechat poslat free sample z TI, že by byl někde ke koupení to vůbec nevypadá a to ani na Digikey/Farnell/Mouser, takže v ČR/SR opravdu těžko.
rolis7

#5 Příspěvek od rolis7 »

To Zaky: tiež som ho našiel len na čínskych stránkach, preto sa pýtam, či niekto nemáte iný zdroj. Ak nebude ináč, tak hold asi len Čina. Nevadí, počkáme. Ďakujem.
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“