Podivné přihlášení
Moderátor: Moderátoři
- jef111
- Kontaktovat uživatele:
Podivné přihlášení
Včera se mi stala taková podivná věc, ale až dnes jsem na to všechno přišel, nicméně příčina je mi neznámá.
Když jsem včera přišel na EB, byl jsem odhlášený (to už se mi nejmíň měsíc nestalo). Inu přihlásil jsem se. Jenže já hlava maková jsem místo uživatele Jef111 zadal uživatele Jef, napsal jsem normálně svoje heslo a vyplnil ověřovací kód. Byl jsem PŘIHLÁŠEN. Bylo mi divné, že se mi všechna témata zobrazují jako nepřečtená, ale nepřikládal jsem tomu velký význam (ono mi to tu občas takhle blbne). Napsal jsem příspěvek v jednom vlákně a pak jsem vypl PC a šel spát. Dnes když jsem přišel znovu na EB, bylo mi divné že můj příspěvek ze včerejška je zobrazen jako můj první a u jména ani není můj avatar. Uvědomil jsem si, že to není můj nick a vzhledem k tomu, že jsem byl přihlášen pod stejným uživatelem, odhlásil jsem se. Pak jsem se normálně přihlásil pod nickem Jef111 a už bylo vše v pořádku.
Jen mi není jasné, jak je možné, že jsem se pod svým (jsem přesvědčen že jedinečným) heslem přihlásil k úplně jinému uživateli? A co je to vlastně za uživatele?
Díky M.
www.sigmaphon.cz
není to zas taková vada, dá se s tím žít. Web i Pindows jsou něco jako bolavé klouby: do rána se to kolikrát zahojí nějak samo aniž by to člověk musel déle studovat.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
P.S. Poslední krám jsem čistil 6 hodin včetně ručního "odstavení" asi 3-5 virů a keylogerů. Firewall nenávratně spadl sám od sebe, asi byla ta zeď moc tenká nebo šetřili cementem.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
- jef111
- Kontaktovat uživatele:
Za nejlepší systém všech dob (od mrkvo$oftu) považuju Win2000, používám je celkem spokojeně. S dobrým firewallem a antivirem je to pohoda, teda rozhodně lepší jak XP. Novější pak zase jedině Win2003, ale tam je zas problém u některých aplikací, které nesnáší serverové OS. To se sice prý dá také obejít, nicméně můj pokus o "patch" zkončil zhroucením systému.
U těch 2003 je bezpečnost už fakt dobře propracovaná, a pokud uživatel ví co jak a kde dělat, jsou prakticky naprosto neprůstřelné. I ty používám.
Takže bych to zhrnul - vše kromě XP + integrovaný FW + IE je dobré
www.sigmaphon.cz
-
Návštěvník
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Anonym píše:Já se zase pro změnu do EB nemohu přihlásit vůbec, jenom přes anonymitu.
Nevím čím to, přihlášku jsem vyplnil a odeslal.
Psal jsem adminovi na mail, žádná odpověď. Asi je bordel na poště.
Pošli mě mailem jméno a heslo, prověřím. Jinak jak psal Hill, zapnout "uložený" cookies, popř. přidat Bastlírnu mezi bezpečný servery. Nebo naistalovat Firefox či Operu.