Podivné přihlášení

❓ Připomínky a dotazy pro administrátory a moderátory. Zde řešte problémy s přihlášením či heslem, můžete navrhnout otevření nové rubriky v diskuzním fóru či napsat případné připomínky k portálu nebo diskuzi.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
jef111
Kontaktovat uživatele:

Podivné přihlášení

#1 Příspěvek od jef111 »

Ahojte
Včera se mi stala taková podivná věc, ale až dnes jsem na to všechno přišel, nicméně příčina je mi neznámá.
Když jsem včera přišel na EB, byl jsem odhlášený (to už se mi nejmíň měsíc nestalo). Inu přihlásil jsem se. Jenže já hlava maková jsem místo uživatele Jef111 zadal uživatele Jef, napsal jsem normálně svoje heslo a vyplnil ověřovací kód. Byl jsem PŘIHLÁŠEN. Bylo mi divné, že se mi všechna témata zobrazují jako nepřečtená, ale nepřikládal jsem tomu velký význam (ono mi to tu občas takhle blbne). Napsal jsem příspěvek v jednom vlákně a pak jsem vypl PC a šel spát. Dnes když jsem přišel znovu na EB, bylo mi divné že můj příspěvek ze včerejška je zobrazen jako můj první a u jména ani není můj avatar. Uvědomil jsem si, že to není můj nick a vzhledem k tomu, že jsem byl přihlášen pod stejným uživatelem, odhlásil jsem se. Pak jsem se normálně přihlásil pod nickem Jef111 a už bylo vše v pořádku.
Jen mi není jasné, jak je možné, že jsem se pod svým (jsem přesvědčen že jedinečným) heslem přihlásil k úplně jinému uživateli? A co je to vlastně za uživatele?
Díky M.
Olovnatý cín je vhodný k pájení ale není k jídlu. Bezolovnatý cín je sice možné jíst ale nejde jím pájet :D
www.sigmaphon.cz
Crifodo

#2 Příspěvek od Crifodo »

Mně zase pro změnu odhlašuje bastlírnu šotek po každém druhém příspěvku, dřív to bylo tak po šesti nedělích. Asi nějaký koláčkový šotek.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od ZdenekHQ »

Zajímavý.... :upset:

Co se týká toho častýho odhlašování - zkoušel jsi jinej prohlížeč ?
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Crifodo

#4 Příspěvek od Crifodo »

Nezkušel a ani nebudu, nejsem milovníkem bezděčných změn a vycházím z toho, že můj prohlížeč se mezitím nezměnil, resp. když se změnil k horšímu, problém vyřeším jeho napravením zásadověji než útěkem k jinému prohlížeči :?
není to zas taková vada, dá se s tím žít. Web i Pindows jsou něco jako bolavé klouby: do rána se to kolikrát zahojí nějak samo aniž by to člověk musel déle studovat.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od ZdenekHQ »

Ať žije vražedná kombinace WIN XP a IE - když čas od času něco podobnýho čistím, je to prolezlý havětí jak konzerva se zbytkem večeře někde na smetišti. Kromě toho si to skutečně žije vlastním životem, hlavně ty "operativní" aktualizace... Tak hodně štěstí !

P.S. Poslední krám jsem čistil 6 hodin včetně ručního "odstavení" asi 3-5 virů a keylogerů. Firewall nenávratně spadl sám od sebe, asi byla ta zeď moc tenká nebo šetřili cementem.
]
Crifodo

#6 Příspěvek od Crifodo »

XP nemám, mám W98 a jinak dobrý, nepadá to a nedělá problémy, jsem za firewallem od providera a jen občas projdu systém antispywarem, který najde nějaké ty cookie co tam nablije Seznam.cz a podobné. na takovu věc jako automatické aktualizace si samozřejmě nehraju.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od ZdenekHQ »

Já (pokud to jde) používám taky WIN98SE + Firefox + firewall, problémy s odhlašováním ani virama nemám, až na tu "dvojkovou" verzi FF, trošku se to občas na některých stránkách kouše, zřejmě se už nakazili od IE :cry:
]
miroja

#8 Příspěvek od miroja »

Ja som vydrzal s W98 do poslednych vianoc,ale menil som MB a na tuto uz nie su ovladace pre W98, Kuva :cry:
jef111
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od jef111 »

Nevím nevím W98 jsem už před delším časem zatratil a nikdy je už vidět nechci. Takovéty podivné hlášky při instalaci různých zařízení atd mi lezou krkem... Ale jinak když se náhodou dobře nainstalují a nic moc se po nich potom nechce (nedejbože změny hardwaru :D ) tak to funguje ke spokojenosti spousty uživatelů. Jen bych tam viděl trochu problém s bezpečností LAN a správou hesel atd, to bych si na net (s public IP) nelajznul.
Za nejlepší systém všech dob (od mrkvo$oftu) považuju Win2000, používám je celkem spokojeně. S dobrým firewallem a antivirem je to pohoda, teda rozhodně lepší jak XP. Novější pak zase jedině Win2003, ale tam je zas problém u některých aplikací, které nesnáší serverové OS. To se sice prý dá také obejít, nicméně můj pokus o "patch" zkončil zhroucením systému.
U těch 2003 je bezpečnost už fakt dobře propracovaná, a pokud uživatel ví co jak a kde dělat, jsou prakticky naprosto neprůstřelné. I ty používám.

Takže bych to zhrnul - vše kromě XP + integrovaný FW + IE je dobré :lol:
Olovnatý cín je vhodný k pájení ale není k jídlu. Bezolovnatý cín je sice možné jíst ale nejde jím pájet :D
www.sigmaphon.cz
Návštěvník

#10 Příspěvek od Návštěvník »

Já se zase pro změnu do EB nemohu přihlásit vůbec, jenom přes anonymitu.
Nevím čím to, přihlášku jsem vyplnil a odeslal.
Psal jsem adminovi na mail, žádná odpověď. Asi je bordel na poště. :(
Hill
Administrátor

#11 Příspěvek od Hill »

A co cookies, povolené máš?
Sniž úroveň zabezpečení pro Bastlírnu.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od ZdenekHQ »

Anonym píše:Já se zase pro změnu do EB nemohu přihlásit vůbec, jenom přes anonymitu.
Nevím čím to, přihlášku jsem vyplnil a odeslal.
Psal jsem adminovi na mail, žádná odpověď. Asi je bordel na poště. :(

Pošli mě mailem jméno a heslo, prověřím. Jinak jak psal Hill, zapnout "uložený" cookies, popř. přidat Bastlírnu mezi bezpečný servery. Nebo naistalovat Firefox či Operu.
]
svmbass

#13 Příspěvek od svmbass »

Díky za ochotu, již je přístup do EB vyřešen. Zvolil jsem jiné jméno a jiný mail, pak registrace proběhla bez problému.
Sice je to divné, na jiných forech s mou původní přezdívkou a adresou problémy nejsou. Cookies v pořádku, zabezpečení jsem taky prověřoval.
Odpovědět

Zpět na „Provoz fóra“