Co se mi nezdá je zdroj pro konce kde je psáno 2x27VAC to ty TDA asi trošku nedaj
genius sw-hf5.1 6000 (přesunuto)
Moderátor: Moderátoři
- Přílohy
-
při měření.png- (151.05 KiB) Staženo 166 x
Diody oddělují jednotlivé zdroje od sebe a umožňují filtraci nezávislou na zvlnění jiných zdrojů. Zdroj (větev) +7V (dále je označena jako +8V) má vysoké nároky na minimální zvlnění, protože napájí přepínače vstupních signálů s malou úrovní. V případě poklesu napětí zdroje +V "zaskočí" zdroj Vdd přes diodu D8. To ale není její hlavní účel. Po vypnutí zesilovače D8 také zabraňuje tomu, aby napájení přepínačů nezaniklo dříve, než Vdd.dred píše:Pre ostatných znalých.... Uniká mi zmysel diód D7 a D8
- Přílohy
-
stabilizátor 78L05.png- (95.85 KiB) Staženo 138 x
-
TDA měření.png- (103.72 KiB) Staženo 161 x
zvatka píše:ten poslední obrázek co jsem vkládal tak tam jsem zapl stabilizovaný zdroj neměřil jsem tam
a to si tam pripojil 0 (nulu) a +13,5V , alebo +13,5V a -13,5V bez nuly, čiže 27V?
V oboch prípadoch by to bolo špatne. V hlavnom zdroji by išla len kladná vetva.
V prvom prípade sa nemuselo nič stať,lebo napätie by bolo len tých 13,5V, ale v druhom prípade by kladná vetva mala 27V a to už nemuseli prežiť stabilizátory a asi ani koncáky!
Napätie má mať úroveň VDD = 19,4V !!! alebo je tam ešte nejaký iný zdroj?
premeraj najprv ten zdroj,ako som to napísal.
Všetky napätia sa merajú voči zemi/kostre/stredu zdroja/spoločnému nulovému bodu.
- Přílohy
-
Bez názvu.png- (96.55 KiB) Staženo 156 x