Na můj vkus má docela málo paměti, ale to samozřejmě souvisí s cenou. Pokud ho chceš jako servisní osciloskop, tak snad OK, Hantek nebývá v recenzích hodnocen špatně. I tak je otázkou výdrž zejména enkodérů, po čase se může objevit problém, že točíš na jednu stranu a občas se to vyhodnotí jako otočení na druhou stranu. Můj pohled (ale spíš vývojářský) je, že osciloskop potřebuje kupu paměti kvůli pozorování jednorázových dějů, u nichž může být problém se zdrojem synchronizace, takže je potřeba děj prostě "nějak chytit", hodí se čtyřkanál a není od věci, když umí dekódovat alespoň nějaké komunikační protokoly. Tím se ale dostáváme cenově úplně někam jinam. Já problém řešil nákupem jetého značkového osciloskopu s původní cenou nového menšího auta za cenu průměrně ojetého menšího auta

I V tvém případě, pokud hodláš osciloskop více využívat, bych zvážil nákup jetého Tektronixe odpovídající kategorie, je to ale samozřejmě do jisté míry riziko a je potřeba nějakou dobu hledat. Pokud plánuješ použít osciloskop jen sem tam, je Čína akceptovatelná. Máme v práci jednoho Owona, použít to nějak jde, ale proti Teku je to takové všelijaké, občas něco lehce nezafunguje, o poznání hůř synchronizuje atd.