Pochlubte se fotkami svých bastlkoutků a bordelu v dílně.
Moderátor: Moderátoři
starecd píše:Přesně tak, také je mi záhadou, jak se může něco ztratit na pár čtverečních metrech. Vybrnklou pružinu z mechaniky už je těžké najít
Když jsi vzpoměl tu pružinu... Venku na stole jsem vymyl jedno zařízení benzínem a lesklou nerezovou tlačnou pružinu průměr cca 15 mm dlouhou cca 30 mm jsem s dalšíma dílama nechal uschnout v misce. Přijdu za 15 minut a pružina nikde. Prohledal jsem široké betonové okolí stolu, nikde nic. Vynadal jsem všem doma, všichni se dušovali, že se ani nepřiblížili. Asi za hodinu jsem na to přišel, na stole seděla mrcha černá a přehrabovala se v misce zobákem. Kafka obecná z pár desítek metrů vzdálenýho parku....
Takže bacha na zloděje.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Celeron píše:To všechno dělá ten němec, no zrovna si nemůžu vzpomenout, jak se jmenuje.Taky ke mě občas chodí na návštěvu, hajzl jeden.
lepšie s Parkinsonom trošku rozliať ,ako z Alzheimerom zabudnúť vypiť
Ja som niekde v dielni pred šiestimi rokmi zastrčil 330€ , aby som ich z montériek nevytratil.... doteraz som ich nenašiel... trpaslíci zas..ný
- weed_smoker
Ty kapsy u montérek jsou problém,hlavně s klíčema,zapalovačema,drobnejma,elektrosoučástkama a spojovacím materiálem.Jednou jsem si nechal vyprat VQE24 a několika TTL asi za stovku,ségra zas zapalovač,kterej prorval výbuchem náplně gumovou manžetu mezi dvířkama a bubnem.
A kutilmile - nelituju tě
- Přílohy
-
2011_b.jpg- (296.14 KiB) Staženo 336 x
-
2011_a.jpg- (295.52 KiB) Staženo 342 x
WHATS IN MY WORKSHOP? Cheap tools do work!... sometimes...