výměna otočného roštu Dakon DOR (přesunuto)
Moderátor: Moderátoři
výměna otočného roštu Dakon DOR (přesunuto)
Základní věc je ta , že rošt odejde proto , že nemá prostor , roztáhnout se do stran . Napadá tam tvrdý písek a při roztažení roštu teplotou nemá kam jít a proto se prohne . Nejdříve trochu , potom více a více . Konec je jasný . Kdyby jsi se zeptal dopředu , tak bych Ti sem napsal , obrousi s klidem tak 3mm po boku nového , poctivě vyčisti lůžka a za okamžik je hotovo . Inu nerozčiluj se nad věcmi , které neznáš a nezeptáš se . Narozdíl od různých dalších borců vnesu co znám .
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Ten rošt tam šel naprosto volně nasadit. Ale ze shora kde jsem viděl kam mi chyběla délka rukou a ze spodu vidět kam mají zapadnout . Tři válce spojené táhly na čepech cca 8 kilo . A teď to chtělo zleva zasunout všechny tři válce do kruhového osazení . Pohybem každého válce se pohnou díky pákám ostatní. Tak že od spodu jsou ruce celé v popelníku a na natažených rukou balancuješ s osmi kily a když se ti to smekne máš po rukách. Chce to zažít. Hledal jsem video jak se to má dělat, ale nenašel.
Podívej se, zda nemáš hrbolatej lem tý pokličky a nebo zda nemáš zkroucenej či hrbolatej ten šupák a nebo vedení pro něj. Když je to blbě, tak nejde šupák zasunout na doraz, pokud není na dorazu, tak jde tak 2 cm v zadní části nazvednout. Pak ještě bývá netěsný plech s tou pokličkou nebo šupákem někde na obvodu. Vyluxuj dno šachet a strč tam světlo a koukni popelníkem, kde prosvítá. Pak to oprav kamnářským kytem. Tohle mám už párkrát za sebou.