Ty "kopečky" jsem ze začátku taky dával (na Win 7, teď už ne), ale nic jiného neměním, když se pak sedne u někoho na standardní W10, tak je "problém to ovládat"...
Windows 10 Creators Update
Moderátor: Moderátoři
Má toto výchozí nastavení nějaký zvláštní důvod? Systém má údajně po rozpoznání SSD zvolit optimální nastavení.
Taky si nejsem jistý, jestli na SSD ponechat profil Firefoxu, nebo přesunout na datový HDD. Časté přepisy mezipaměti a dočasných souborů neprospívají životnosti SSD, klasický disk je zase mnohem pomalejší.
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
Už to tady je "krok do neznáma" dneska byla stažena Aktualizace funkci na Windows 10 ,verze 1709 velikost asi 5GB popis jsem našel tady http://www.techlive.cz/Oficialni-aktual ... uje-A_3812 tak doufám že po aktualizaci pude i fungovat bluetoch který mě přestal fungovat po aktualizaci na tuto verzi co mám díky
Bohuzel, IT se vyviji docela slusnym tempem, a kdyz nekoho takto rozhodi jen to, ze dodavatel SW nekam presune ikonu, asi by se mel venovat jinemu konicku.
Toto je celkem bezna vec nejen u MS, a kolikrat si musi pred vetsim upgradem nejake platformy, systemu vyvojari dokonce i upravit kod (typicky treba po osetreni bezpecnostnich chyb).
Stejne tak provozovani OficeXP na W10 - to je jako bych si stezoval u skodovky, ze me moje nova Octavia nestartuje na Special....
Pokud se nechce utracet za novou licenci, existujou vetsinou i varianty zdarma...
V neposledni rade, kdyz budete resit nejaky problem se SW s podporou vyrobce, prvni otazku, kterou od nich dostanete bude "Pouzivate posledni verzi?", a v pripade negativni odpovedi bude nasledovat "Tak prvne upgradujte"..
No, to není. Office XP je Win32 aplikace a MS stále tvrdí, že Win10 jsou Win32 kompatibilní. Dokonce i v 64 bitové verzi, pokud nejde o drivery...PixelOrgy píše:Stejne tak provozovani OficeXP na W10 - to je jako bych si stezoval u skodovky, ze me moje nova Octavia nestartuje na Special....
To, co MS vymyslel s půlročními updaty Win10, je ukázka, jak to být nemá. Místo instalace obyčejného SP se spustí upgrade OS se všemi problémy, které z toho vyplývají. Přitom ještě donedávna MS doporučoval čistou instalaci, nyní upgraduje co půl roku...
https://answers.microsoft.com/en-us/win ... 36c?auth=1
Older versions of Office such as Office 2007, Office 2003 and Office XP are not certified compatible with Windows 10 but might work with or without compatibility mode.
Takze fungovat to asi nejak bude
Jinak souhlasim, toto by meli resit prubezne malyma patchema a ne takto...
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
Office 2007 mě na Win10 fungují normálně, bez režimu kompatibility.Office 2007, Office 2003 and Office XP are not certified compatible with Windows 10 but might work with or without compatibility mode.
Mimochodem tahle "sebeoprava" je naprosto skvělá ve chvíli, když začne odcházet disk. Win7 prostě zahlásí chybu a buď naběhnou nebo nic. Win10 se pokusí chybu opravit, což znamená intenzivní hrabání po disku a jeho rychlý konec...
NB jsem taky doporučoval pouze s Intelem.
P.S. Ryzenu ovšem držím palce, od léta už jsem postavil 3 kusy.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA