Co jste přinesli zajímavého ze sběrného dvora 3

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#466 Příspěvek od Habesan »

Kolik bys chtěl za ten DocuPen, kdybych ho chtěl koupit?
Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
dobrman

#467 Příspěvek od dobrman »

tady je to bída, nic pořádnýho se nedá najít. :(
rnbw

#468 Příspěvek od rnbw »

DocuPen bol aj s krabicou, na nej je napisane, ze je vadna bateria. Blbe je, ze chyba (nestandardny) USB kabel, cez ktory sa to ma asi aj nabijat. Takze cenu zatial neviem urcit :D
sinclair

#469 Příspěvek od sinclair »

Je těžší a těžší si něco jen tak odnést.
Čím víc přibývá všelijakých předpisů a nařízení, k tomu tlaky těch firem co odvážej kontejnery s elektronikou a ti chlapi se vesměs bojí něco neoznačit, odložit, nebo nechat Vás si něco z toho drátěného boxu vyhrabat dle libosti.
Bývaly doby, kdy jsem sice přivezl třeba osm CRT TV a monitorů /většinou jen kastle s obrazovkou, že/, ale odvážel minimálně stejně tolik, ale z úplně jiného segmentu. Když se mi líbil na nějakém vysavači třeba jeho 10m kabel, tak jsem si ho prostě uštíp a nikomu to nevadilo.
Dneska mi Franta, i když se známe dlouho, stojí za prdelí a kouká, co dělám, co beru a tak. Jako by snad nešlo o šrot, ale o něco bůhvíjak cennýho, co se nesmí poškodit!
Víte o tom, že větší aparáty, nejen TV mají ti chlapi někde povinnost plombovat, aby nešly otevřít??? Tady u nás to ještě teda není, ale jesli bude, tak už si ze starých Dukel /občas se objeví/ Z modul s AD161/162 už nevytáhnu...
Tuhle jsem vedle v dědině objevil nějaký, celkem pěkný NZC - už měl nálepku a byl zapsanej! Tak jsme pracně nálepku sundavali a musel jsem dovízt nějaký "kus" čehokoliv, prostě KUS...
Úplně naruby všecko a na hovno.
Naráz jsou druhotný suroviny cenný jak zlato. Ještě před deseti rokama Vám pomalu líbali ruce, když jste je něčeho většího zbavili a oni se s tím nemuseli pak tahat do klasických 11t kontejnerů..
Člověk už se bojí jít si tam něco prohlídnout a když se mu to hodí, tak si to vzít.
Dyť to je přeci šrot, je to většinou nějak vadný a bez účetní hodnoty, nebo se pletu? Někdo to prostě do toho dvora přivez vyhodit, protože to už nechce, ale já bych to chtěl, mně se to k něčemu hodí.
A protože se s tím, co to už nechce neznáme, tak to nedal přímo mně, ale přivez to na nějaký shromaždiště, no.
Provoz toho shromaždiště přece platím zčásti i já.
Momentálně to vypadá tak, že přivezením na to shromaždiště nepotřebný krám zpátky získá nějakou hodnotu a podle chování těch lidí asi ne malou.
Není to úplně postavený na hlavu?
rnbw

#470 Příspěvek od rnbw »

Ano, to je cele blbo. Ja beriem zo "sukromnych" kontajnerov, kde musia ludia alebo firmy niekomu za odvoz este aj zaplatit, takze to nemaju strazene ako nejaky poklad.

Keby skutocne islo o nejaku ekologiu, tak by nebol len zberny dvor na odpad, ale nejake dalsie miesto, kde by sa dali nepotrebne veci odovzdat (nielen elektronika, ale napriklad aj nabytok a ine), aby sa dali znovu pouzit.

Ja nepotrebne veci predavam, niekto ich hodi rovno do odpadu...
elektrosvit

#471 Příspěvek od elektrosvit »

Nevím, jak je tomu jinde- u nás jsem na několika posledních sběrech nic rozumného nenašel. Jen různé PC komponenty, plastové TV, pračky, ledničky... nic z toho mě nezajímá.

Jinak jde samozřejmě o prachy, to už jsme tu několikrát řešili.
konosuke

#472 Příspěvek od konosuke »

možná ještě zafunguje, uvidíme
Přílohy
vysavač.jpg
(121.37 KiB) Staženo 52 x
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
rnbw

#473 Příspěvek od rnbw »

Vyzera slusne, dokonca aj s kovovou rurou. Dufaj, ze bude motor dobry a bude to len nejaka blbost (vypinac, kabel).
konosuke

#474 Příspěvek od konosuke »

kdyby nic, kuchnu motor a cvaknu flexošňůru
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
rnbw

#475 Příspěvek od rnbw »

UPS po vymene vyschnutych elytov a baterii funguje. Bude sa hodit na Vianoce :D

V tom bordeli bol mobil Samsung E1070 - vyzera ako novy. Stacilo lab. zdrojom dobit hlboko vybitu bateriu a funguje. Dalej dual-SIM SGH-D880 - tiez po nabiti baterie ozil, ale nabijanie nefunguje.
Celeron

#476 Příspěvek od Celeron »

Kámoš mi hlásil, že na místním sídlišti po ránu ulovil bateriovku Makitu včetně kufru a NiCd nabíječky. Baterka v háji, náhradní nebyla, což je blbý na repasi, má jen jeden baterkovej futrál a další asi bude shánět dost blbě.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
rnbw

#477 Příspěvek od rnbw »

Hadam sa nejaka druha vadna niekde najde. To je casty problem, ze ludia vyhadzuju veci nekompletne :D
Celeron

#478 Příspěvek od Celeron »

Třeba k tomu ani tu náhradní baterku "vyhazovač" ani neměl. :wink:
Tahle Makita má nějaký divný baterky, já znám z boku dvě tlačítka, po stistu baterka vyjede. Ta jeho nemá tlačítka, ale zepředu držadla takovej ohnutej háček z ocel planžety. Ani nevím, zda to je navzájem kompatibilní.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Monogatari

#479 Příspěvek od Monogatari »

Našel jsem funkční motorový pšoukátko s detektorem pohybu Air Wick Fresh Matic. Ani jsem nevěděl, že taková blbost existuje :D
Přílohy
AirWick.jpg
(273.44 KiB) Staženo 39 x
kejki

#480 Příspěvek od kejki »

Už není k sehnání přes 3 roky, už jsou jen s časovačem.
Zamčeno

Zpět na „Nezařaditelné“