Délka celého " cirkusu "skoro 5 hodin nic viditelného nebo pro mne přínosného mi to nedalo pořád nefunguje bluetoch, ubralo to 9 GB na HD jsem s toho znechucen ono by PC mělo být pro mně a sloužit mi a ne naopak to by si páni inženýři nebo kdo to má na svědomí už konečně mohly uvědomit.
Windows 10 Creators Update
Moderátor: Moderátoři
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
Nastavení > Aktualizace a zabezpečení > Windows Update > Upřesnit možnosti > Optimalizace doručení > Upřesnit možnosti > Nastavení stahování.
- Přílohy
-
Nastavení.jpg- (26.08 KiB) Staženo 38 x
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
Podle těch tvých ovladačů, by mohl mít ten BT dongle tenhle Vid&Pid "USB\Vid_1131&Pid_1004", což jsi tu měl uvést (aspoň ho potvrď). Taky netuším, jestli máš 32 nebo 64 bitové Win10.
Na drp.su jsou ovladače pro Win10 32-bitové, ale pro Win10 64-bitové ne, pouze pro Win7 64-bitové. Každopádně ti neručím za to, že ty ovladače budou na 100% funkční. Pokud bys měl Win10 64-bitové, tak by možná šly nainstalovat ty pro Win7 64-bitové, ale jen když vypneš kontrolu podpisu (bcdedit -set TESTSIGNING ON).
Určitě bude jednodušší vzít nějaký BT dongle za 2-4 dolary z Číny.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
markoni píše:Tak tedy viz příloha
Má toto, už jsem to po něm chtěl v úvodu vlákna....
edit: na té sestavě musí FCU fičet jak vítr...
- Přílohy
-
configuracepc_166.jpg- (142.52 KiB) Staženo 55 x
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
Edit
Co toto bude fungovat
https://www.alza.cz/gembird-btd-mini5-d ... ssionPosts
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
Stejně veškerá synchronizace na Androidu probíhá do Gmail účtu, nebo jsou i appky, které umí odzálohovat cokoliv pro offline použití do vnitřního úložiště nebo na uSD kartu.
Proto k PC připojuji telefon, jen když si potřebuji zkopírovat aktualizovanou zálohu z Titanium Backup, která má cca 1,4 GB a nebo když si stáhnu novou ROM + GAPPS (cca 800 MB), což je momentálně (pro Android 8.0 Oreo) jednou za týden.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
- Přílohy
-
přenos souboru.jpg- (27.22 KiB) Staženo 72 x