Nové Aukro (odděleno)

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Behemot
Doporučuje se dohled moderátorů
Kontaktovat uživatele:

#151 Příspěvek od Behemot »

Tak hurá, že by konečně zvládli po měsíci a půl nebo jak dlouho to je nastavit správne reply-to?

Tak ještě aby šly zas vystavovat nabídky, už se mi tu herdek kupí zboží a bordel na prodej, a bude hej…
Behemot
Kontaktovat uživatele:

#152 Příspěvek od Behemot »

No tak už sem přišel na problém, v tom jejich bordelu :roll:

Mezitím ovšem krátce po sobě napřed že už teda jako milostivě můžem doplnit informace o prodejci (ty, co se do toho i rok předtím pořád srali), co můžem, nezapomenou pohrozit že musíme, a pěkně od začátku. To sem je poslal do prdele, že sem je tam měl (a ladil) asi posledních 8+ let, až dokud mi je nezkurvili a nesmazali, a že to psát vodznova fakt nebudu, dyˇž ani nevím co. A ať si sáhnou do zálohy. Kromě hoven sem se nic nedozvěděl, a teď eště přišlo, že jim přes tejden nevystavovaly věci, u kterejch opakovaný vystavení bylo nastavený a že si to zas máme ručně projít a dát sami?

Jako už si dělaj prdel, ne? Asi nemáme všichni lepší věci na práci, než co týden u toho sedět půl dne a žehlit jejich průsery?! Se nedivim že prodejci mizí jak pára nad hrncem a kupujících je poslední dobou taky tak nepřímo úměrně množství nabídek, co mám vystavený :blood:
houmr

#153 Příspěvek od houmr »

Tak nevím, asi další novinka Aukra - nemůžu se přihlásit.
Zadám uživatelské jméno nebo email, správné heslo a po odentrování stránka jen blikne a nic. Když dám špatné heslo, vynadá mi to, že jsem zadal chybné heslo... Různé pohlížeče, stejný problém.
Nevím, jestli to má souvislost s tím, že jsem momentálně služebně v Turecku. Ale Allegru, internetovému bankovnictví, Seznamu a všemu ostatnímu to nevadí. Jestli Aukru ano, tak to to je teda dost fajnovka. Mám tam rozjeté nějaké aukce a mám smolíka...

Máte někdo podobnou zkušenost?
masar

#154 Příspěvek od masar »

Nové zjištění - aukro je opět funkční i na starých prohlížečích Palemoon (Firefox) pro XP(v.26.5.0). Otázka je, jak dlouho to vydrží. :wink:
Behemot
Kontaktovat uživatele:

#155 Příspěvek od Behemot »

Ty seš rychlej jak namydlenej blesk kokso :lol: Akorát že v tom zas nechodí seznamhoršívýjebneznám e-mail. Možná někdy na jaře zjistíš, že existují i neoficiální buildy novějších verzí pro XP, a s pomocí AdBlock Latitude, Greasemonkey for Pale Moon a uTube Force Flash se dá používat trubka ještě nějakou chvílu s flešem a bez reklam. I na XPčkách :idea:

Ale k tématu, sem se ptal proč do PP nejde navolit doručovací adresu jako primární…no dozvěděl sem se celkem hovno, snad jen že *na zprávě vod prodejca kolegové dělají a kdy to budou mít hotový nevim*. Tak dočkáme se po půl roce, nebo až na první narozeniny tady toho zpraska?
masar

#156 Příspěvek od masar »

Napsal jsem to jako informaci, která tu nebyla. O Seznamu a Youtube tohle vlákno není. :wink:
starecd

#157 Příspěvek od starecd »

Zdravím všechny, teď jsem jen rychle projel novinky platné od 1.3., fakt paráda, fotky s jednotným, nejlépe bílým pozadím, to nemá chybu, abych si pořídli profifoťák. To už prodejci nepůjdou poznat, vše bude skoro jednotné. Vrácení provize jen 90%....
Behemot
Kontaktovat uživatele:

#158 Příspěvek od Behemot »

Já se akorát chystám nasadit e-shop, posledně mi ten šmejd smazal asi 60 těch nejprodávanějších nabídek dyž sem překlápěl poštu a místo aby mi to vobnovili, tak prej že jim mám natáčet nějaký videa. Se asi posrali :roll: Rači dám 900 navíc za e-shop s funkcema, o kterejch si tady ten jejich hajzl bude moct zdát i za deset let, kde nebudu furt trávit život sraním se s nějakejma podobnejma hovadinama.

Zatím se mi ani neuráčili takovýdle hovadiny poslat, protože samozřejmě na pravidelně platící velký zákazníky serou tím víc, a uráčí se tydle hovadiny sdělit tak dva týdny po zavedení, jako obvykle. No, tak jestli chtěj opravdu zbankrotovat, jdou na to dobře.
starecd

#159 Příspěvek od starecd »

No už s těmi jednotnými obrázky je to na pováženou, nevím, čím "překvapí" posléze. Já sice nejsem velkoprodejce, ale i tak mě to prudí a odradí to hlavně ty maloprodejce.
Behemot: ty videa proč, to bude ten další standard? Ne každý to provozuje tak jako známý Jarda...., který na to má čas.
Behemot
Kontaktovat uživatele:

#160 Příspěvek od Behemot »

Že jako chtěj vědět esli je to rozbitý u nich nebo co, tak jim to mám zvopakovat na video. Na to mám tak čas, potřebuju to vobnovit a prodávat, ne se hodiny prcat s jejich bordelem :roll:

Upřímně, mě ten jejich dynamickej bordel ani nezajímá, pořídím si normální PHP shop a ať mi vlezou na záda, fakt. Dyž se podivám na seznam funkcí, tak to aukro je akorát trapný, a eště je s tím furt akorát nějakej průser.
starecd

#161 Příspěvek od starecd »

Behemot: a chodí ti zprávy na e-mail o překonání příhozu, teda jestli něco kupuješ. Zas něco zřejmě "vylepšili", protože minulý týden to ještě fungovalo a včera jsem přihazoval na 2 aukce a dnes jsem se díval a dva příhozy ani jedna zpráva. Asi počítají s tím, že je někdo furt online na mobilu.
starecd

#162 Příspěvek od starecd »

Fakt úžasné fungovat přes manažera prodeje, koupil jsem na Aukru a vyloženě jsem žádal prodejce o číslo zásilky. Před chvílí mi přišlo oznámení, že zásilka byla odeslána, ale k čemu je taková informace? Nemám věšteckou kouli, abych zjistil, kdy to pošta doručí. Zase se dotazovat prodejce?
masar

#163 Příspěvek od masar »

Jen informace pro uživatele prohlížečů PaleMoon a MyPal, ve kterých Aukro opět "stávkuje". Je třeba v těchto prohlížečích změnit parametr javascript.options.strict na hodnotu true. Nastavení se provede po zadání about:config v adresním řádku.
viz zde.
Pak funguje O.K. :wink:
judeware

#164 Příspěvek od judeware »

Úprava stejnojmenného parametru ve Firefoxu 31 (non Windows verze) mi zabrala téžžž. A to jsem se chtěl na tento web definitivně vy****. :agree:
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“